Mille järgi aru saada, et ta on sinusse kõrvuni armunud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida ta minu vastu tunneb? Kas ta võtab mind tõsiselt? Ei ole sugugi lihtne aru saada, kas mees on armunud või mitte. Kümme märki, mis näitavad, et ta on sinusse kõrvuni armunud, vahendab Fem.com.

1. Ta planeerib pikalt ette.

Ta kingib sulle juulikuus kinkekaardi aastavahetuseks? Palju õnne, sest see on ainult hea märk – tundub, et tal on sinuga pikemaajalised plaanid.

2. Ta tahab alati sinu kõrval olla.

Armunud mees tahab veeta nii palju aega kui võimalik koos sinuga. Isegi kui ta saab tulla ainult viieks minutiks kohvi jooma ja ühe suudluse anda.

Ja kui ta ei saa füüsiliselt sinu lähedal olla, siis saadab ta sulle armsaid tekstisõnumeid, kirju e-posti teel või helistab.

3. Tal on silmi ainult sinu jaoks.

Mehed on väga keskendunud visuaalsele stiimulile – nad jälgivad hea meelega tänaval kõndivaid naisi. Kui ta sind aga tõsiselt võtab, jätkub tal silmi ainult sinu jaoks.

4. Ta on kergeusklik.

Ta võtab sind enda embusesse või asetab käe ümber sinu ja suudleb sind? Paljud mehed ei armasta oma tundeid teistele avalikkuse ees välja näidata. Kuid kui ta seda teeb, on see kindel märk sellest, et ta on sinusse kiindunud.

5. Ta tahab, et sul oleks hea.

«Kas sul on külm – toon ma sulle teki?», «Kas sulle maitses see toit?», «Millist filmi sa eelistaksid vaadata?». Armunud mees täidab hea meelega sinu soove ja on püsivalt pühendunud sinu heaolu nimel pingutama.

6. Ta soovib sinu perekonda tundma õppida.

Ta tahab vabatahtlikult sinu vanematega kohtuda? Ta on nõus tulema sinu vanaisa 90. sünnipäevale? Selline hoiak näitab selgelt suuri tundeid sinu vastu!

7. Ta eelistab sinuga kohtumist spordile.

Paljude meeste jaoks on jalgpall või tennis sama oluline kui hommikune kohv. Kui ta loobub sellest, et sinuga kokku saada, siis see juba tähendab midagi.

8. Ta teeb sinu huvides kompromisse.

Kui varem tegutses ta oma soovide järgi, siis nüüd on tema jaoks oluline ära kuulata ka sinu arvamus. Nii võib ta isegi keset ööd sulle mõne küsimusega peale lennata – see näitab, et tema jaoks on sinu arvamus väga oluline.

9. Talle meeldib sinu sarmikus.

Te jooksete meelsamini öösiti ja vaatate õudusfilme suletud silmadega? Ja ta leiab, et see kõik on väga võluv? Kui ta hindab sinu ainulaadsust, siis ära ole pahane, see on ainult hea märk.

10. Ta arutab sinuga tulevikuplaane.

Isegi kui ta ei ütle neid kolme imelist sõna, mida sa kuulda tahaksid ja hakkab juba rääkima tulevikust ja lastest, siis kuula teda. Nii võid juba aimata, milline kaunis tulevik sind ees ootab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles