Gerli Padar: suhtes on omavaheline võistlemine mõttetu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar.
Gerli Padar. Foto: SCANPIX

Laulja Gerli Padar rääkis ajakirja Anne & Stiili juulinumbri persooniloos, et elukaaslase Martin Parmasega on tal olnud omavahelisi võistlusmomente, et kes ikkagi peale jääb, kuid see olevat täiesti mõttetu energia raiskamine.
 

«Minu jaoks on oluline arusaamine, et oleme ühe ja sama asja nimel väljas - teadmine, et oleme koos ja nii ongi,» lisas ta.

Õnneliku suhte valemiks peab aga Gerli usaldust ja mõlema poole enesekindlust. «Me oleme mõlemad hästi tugevad natuurid ja öeldakse ju, et kaks kõva kivi head jahu ei jahvata. Meil võttis kaua aega, et neid nurki kuidagi ümaramaks saada.»

Veel tunnistas Gerli, et näiteks muusika osas pole tal kunagi olnud täiesti kindlaid ja selgeid unistusi - pigem usaldab ta elu ja teab, et õiged asjad tulevad õigel ajal. Kui teel on aga mitmeid takistusi, siis ta analüüsib olukorda ja kui märgid näitavad, et asi ei toimi, siis pole tema arvates mõtet ka vägisi punnitada. 

«Ma ei olegi elus ennast kuhugi jõuga pressinud - kõik võimalused, mis mu ellu on tulnud, on olnud kokkulangevused ja juhused,» tõdes naine, meenutades näiteks teismeea unistust «Laulukarusselli» juhtimisest, mis täiesti ootamatult mõni aasta hiljem teoks sai.

Loe täispikka persoonilugu Gerli Padarist ajakirja Anne & Stiil juulinumbrist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles