Kuidas paremini suudelda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suuhügieen, pehmed huuled, mitmekülgsus ning partnerile tähelepanu osutamine - lihtsad nõuanded, kuidas muuta suudlemine enda ja kaaslase jaoks meeldivamaks tegevuseks.

Suudlemisoskus on õpitav. Puudub üks universaalne reegel, sest inimesed vastavad suudlusele erinevalt ja kõigile meeldivad erinevad stiilid. Küll aga on suudlemisel mõned ühisnimetajad, mis kindlustavad, et partner jääb suudlusega rahule.

GalTime.com vahendab viis nõuannet, kuidas paremini suudlema õppida.

1. Puhas suu

Kas või kergelt ebameeldiv hingeõhk mõjub eemaletõrjuvalt. Kindlasti kasuta hambaniiti, sest toidujäänused, mis hammastele kinnituvad, on suurim halva hingeõhu põhjus. Teine halba hingeõhku tekitav tegur on keele küljes olevad bakterid, seega kasuta keelepuhastajat. Seejärel löö hambad särama ja loputa suud suuveega.

2. Veendu, et huuled oleks suudlemiseks valmis

Kasuta regulaarselt huulte niisutajat. Vanasti kasutati kuivade huulte puhul vaseliini, kuid nüüd on poodides paremaid võimalusi. Huuli on võimalik pehmemaks muuta ka neid kergelt hambaharjaga harjates. Kui sul on plaanis suudelda, ära kasuta paksu huuleläiget või tumedat huulepulka.

3. Mitmekülgsus lisab vürtsi

Ole mänguline ja spontaanne. Suudlemise ajal võid tema alahuult kergelt näksata. Pea meeles, et suudlemine ei pea piirduma vaid huultega. Üks peamisi põhjuseid, mis paarid aja jooksul üha vähem suudlevad, on see, et suudlemine muutub igavaks. Avastage erinevaid erogeenseid piirkondi oma suuga. Mõned vihjed: kael, kõrvalestad ja suudluste jada, mis liigub kaelalt suuni.

4. Suudlemiseks on vaja kaht inimest

Suudlemine on suures osas nagu tantsimine – tango jaoks on vaja kaht inimest ja partneritel peab olema piisavalt vastupidavust ning pinget, et üksteise samme jälgida. Ära häbene juhtimist enda kätesse haarata – partnerit erutab see, kui ta tunneb, kuidas sa ta huulte järgi januned. Ja ära unusta pausi teha ja taganeda. Mõnikord on tantsu kõige seksikam osa see, kui partnerid teineteisest eemalduvad, jälgivad ja eemalt ihalevad... lahusolekust tulenev pinge on kuum!

5. Ole hetkes kohal

Ole suudeldes hetkes ja pühenda partnerile kogu oma tähelepanu. Silmside on justkui suudlemise eelmäng. Kui vaatad partnerit, kirg silmis, vastab ta momentaanselt. Kui su mõte läheb aga uitama, isegi kui hakkad mõtlema sellele, mis võib suudlemisele järgneda, tajub ta sinu eemalolekut.

Ole tähelepanelik: partner suudleb sind täpselt nii, nagu ta tahab, et teda suudeldakse. Loodetavasti teie soovid ühtivad, aga kui see pole nii, saad ta õrnalt oma soovidele alluma panna, kui on sinu kord teda suudelda.

Uue partneriga on lihtne kuumalt suudelda. Kui aga olete pikemat aega koos olnud, võib see muutuda väljakutseks. Kas on tegemist igavuse või rutiiniga, unustame kergelt, kui hea tunde võib tekitada üks vanamoeline suudlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles