Aasia naiste nõuandeid ilu ja heaolutunde saavutamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi kadestanud Aasia naiste klassikalist ja lihtsat ilu? Või imestanud, kuidas nad niivõrd heas vormis on? Toome teieni mõned Aasia naiste nipid.

Tänapäeval tahavad kõik nõuandeid, kuidas näha välja noorem, olla paremas füüsilises vormis, kaotada kaalu ja olla atraktiivsem. Meditsiinieksperdid on hakanud kiitma dieeti, mis on rikas antioksüdantide ja juurviljade poolest ning millega koos käib igapäevane treening ja mediteerimine. Ehk eluviis, mida paljud Aasia kultuurid on juba sajandeid tundnud, kirjutab bodychecklist.com

Mitu väikest ja tasakaalustatud toidukorda päeva jooksul

Söögikordi peaks päeva jooksul olema 4-5, seetähendab põhitoidukordade vahel võib lubada endale kerget näksimist. Väldi rasvaseid toite.

Iga päev vähemalt kaks korda 15 minutit lõõgastumiseks

Lõõgastumine on äärmiselt oluline hea tervise ja noorema väljanägemise heaks. Lõõgastumiseks ei pea olema mediteerimisekspert. Lülita välja oma tehnilised vidinad ja leia koht, kus saad istuda üksi, sule silmad ja rahune. Pane taustaks mängima rahustav muusika või istu täielikus vaikuses. Lõõgastumine leevendab stressi, aitab paremini magada ja hoiab mõistuse teravana. Madalam stressitase aitab eemale hoida vähki, diabeeti ja südamehaigusi. 

Hoolitse oma naha eest järjekindlalt

Pese oma nägu kaks korda päevas lõhnastamata seebiga, loputa veega. Kasuta lõhnavaba niisutajat. Suvel kasuta päikesekreemi. Joo päevas vähemalt 8 klaasi vett, et hoida naha niiskustaset. Söö värskeid puuvilju, milles on suur veesisaldus, näiteks arbuusi.

Muuda oma kodu rahulikuks

Rahulik kodu mõjub hästi su hingele ja üleüldisele heaolutundele. Kui koju jõudes jätad välisjalanõud välisukse juurde, sümboliseerib see seda, et sa ei luba välismaailmal oma koju tungida, see hõlmab igasugust soovimatut negatiivset energiat, mustust ja pisikuid. Jälgi, et kodus oleks minimaalselt asju ja loo kohti, mis oleks just lõõgastumiseks mõeldud. Sisusta kodu rahuliku energiaga – taimed, kunst ja lihtne ning mugav mööbel. Igal pereliikmel võiks olla oma personaalne ala, kus lõõgastuda.

Ilunõuanded

Kui tegemist on meigiga, siis vähem on rohkem – nii hoiad oma nahk värske ja nooremana. Kanna juukseid nii, et neid oleks lihtne hooldada, puhastada ja samas jääks glamuurne mulje. Kanna riideid, mis sobivad su kehakujuga, ära kanna liibuvaid rõivaid. Vali värve, mis on klassikalised ja sobivad sulle. Ära kunagi kanna mõnd rõivaeset vaid seetõttu, et see on trendikas ja näeb kellegi teise seljas hea välja. Kõige olulisem on, et su personaalse stiiliga käiks kaasas enesekindlus ja elegants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles