Kuus kõige halvemat naissoost autojuhti Hollywoodi staaride seas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mischa Barton
Mischa Barton Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Rahvusvaheliste staaride hulgas on palju hooletuid juhte. Oma suurte tasudega saaksid nad kõik palgata isikliku autojuhi, kuid ometi satuvad nad sageli õnnetustesse või on ka ise avariide põhjustajateks.

1. Mischa Barton

Esikoht kuulub kindlalt noorele näitlejannale Mischa Bartonile, kes on osalenud mitmes autoavariis. Inimestel oleks parem sel õhtul tuppa jääda, kui on teada, et tema sõidab.

2. Amanda Bynes

Näitlejanna ja Nickelodeoni lastekanali endine staar Amanda Bynes jäi politseile vahele, kui sõitis neist mööda ja saatis samal ajal oma telefoniga sõnumit.

3. Nicole Richie

Endine seltskonnatäht ja pidudenautija, kes nüüd on eeskujulik ema ja abikaasa, sobib ilusti siia edetabelisse. Nooruses sõitis ta vabalt vastassuunavööndiski.

4. Britney Spears

Popstaar Britney Spears on silma paistnud mitmete rikkumistega. Ta on ramminud nii autosid kui puid, jätnud oma auto keset teed ning sõitnud ringi, beebi põlvel.

5. January Jones

Teleseriaali «Mad Men» staar January Jones sõitis pargitud autode otsa, sest vihastas teda pildistanud fotograafi pärast ja kaotas enesevalitsuse.

6. Lindsay Lohan

Näitlejanna Lindsay Lohan sattus hiljuti suuremasse avariisse. Kuigi politsei sõnul ei olnud tema selles süüdi, ei saa teda siiski heaks autojuhiks pidada. Varasemalt on ta vahele jäänud purjuspäi sõitmisega.

Allikas: www.geniusbeauty.com
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles