Õllesõbrad seksivad esimesel kohtingul suurema tõenäosusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad teada, kas su kaaslane plaanib esimesel kohtingul vahekorda astuda? On üks lihtne moodus selle väljaselgitamiseks – küsi, kas talle meeldib õlu.

Tahad pikemat suhet? Uuri välja, kas partner tahaks elada laevas või naudib õudusfilme. Taolised üllatavalt lihtsad küsimused aitavad sul partneri kohta kõige rohkem õppida, vahendab Daily Mail.

Pärast sadade miljonite veebilehe kasutajate profiilide ja suhtluste analüüsimist, leidis kohtingute veebilehe OKCupid looja Christian Rudder, et õllejoomine oli parim indikaator, mis näitab, kas inimene seksib esimesel kohtumisel.

Statistika näitas, et 60 protsenti õllejoomist nautivatest naistest ja meestest magab partneriga suurema tõenäosusega juba suhte alguses. See käib nii homo- kui heteroseksuaalsete inimeste kohta.

Rudder selgitas välja ka kolm parimat küsimust, mis näitavad, kas paaridel on pikk tulevik koos. Kuigi paljud arvavad, et selle välja selgitamiseks parimad moodused on küsimused seksuaasete vaadete, suitsetamise ja jumala kohta, leidis Rudder, et kõige paremini aitavad ennustada järgmised küsimused:

1. Kas poleks lõbus kõik maha müüa ja minna purjelaevale elama?
2. Kas sulle meeldivad õudusfilmid?
3. Kas oled kunagi võõras riigis üksi reisinud?

Ajakiri Psychology Today leidis, et see info näitab, et sobivus uudsuse otsinguil võib olla veelgi olulisem kui ilmsemad sobivust näitavad aspektid, näiteks kaaslase arvamus usust, seksist ja suitsetamisest.

Rudder avastas ka, et naise seksuaalne tung tõuseb dramaatiliselt kuni 30-eluaastani, siis langeb peaaegu sama järsult, samas kui naise enesekindlus tõuseb vargsi koos vanusega.

Rudderi uuringust selgus veel, et naistel, kellele ei meeldi trenn, on kaks korda enam raskusi orgasmi saamisega kui trennifanaatikutel; sotsiaalmeedias aktiivsetel naistel on lühemad reaalelu suhted kui kõigil teistel ja rikkamates piirkondades elavad inimesed unistavad tihemini juhuseksist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles