Nõuandeid vallalisele puhkajale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vallalistel on puhkamiseks rohkem võimalusi kui paaril. Kas veeta puhkus seigeldes või pidutsedes? Uuri välja, kuidas korraldada endale ideaalselt lõõgastav ja elamusterohke puhkus!

Viit nõuannet vallalisele puhkajale.

1. Vallaline ei pea üksi reisima

Vallalised peaksid kõigepealt välja selgitama, mida nad oma puhkuselt oodatavad.

Kas sa tahad lõõgastuda või kogeda midagi põnevat? Kas sa eelistaksid pigem üksi spaamõnusid nautida või liituksid parema meelega rühma mõttekaaslastega ja läheksid reisile? Tänu erinevatele pakkumistele on mõlemad variandid võimalikud.

2. Aktiivne puhkus või klubide külastamine?

Kui sa otsustasid oma puhkuse koos teiste vallalistega veeta, on sul rohkem valikuvõimalusi. Sulle meeldib aktiivne puhkus? Sport annab võimaluse tutvuda uute inimestega, samal ajal ennast treenides. Suvel on populaarsed näiteks matkamine või purjetamine. Leia endale sobiv vallaliste seltskond ja pane plaanid paika!

Kui see tundub sinu jaoks liiga pingeline, külasta ööklubisid, et saaksid tantsides lõõgastuda. Uuri järele, mida erinevad klubid pakuvad ja vali endale sobivaim!

3. Puhkuseflirt

Unusta igapäevased mured ja naudi päeva! Flirt tagab rõõmsa ja vallatu meeleolu. Kui liigud koos grupiga, suhtle inimestega ja vaata rääkides oma vestluspartnerile julgelt silma. Puhkusel olles on kõige lihtsam uusi tuttavaid leida.

4. Vallalise puhkus koos lapsega

Oled vallaline ja sul on laps? See ei ole lõõgastava puhkuse takistuseks. Mine reisile koos lapsega. Kindlasti on sul grupis teisigi reisilisi, kes on tulnud puhkusele koos lapsega. Saad tutvusi sobitada teiste üksikvanematega, sel ajal kui lapsed koos mängivad.

5. Lühireis vallalisele

Isegi lühikesel välisreisil ei pea sa ühestki mugavusest loobuma. Kasuta võimalust ja ühine linnaekskursiooni grupiga.

Kindlasti ei peaks sa üksi hotellis istuma – külasta kohalikke vaatamisväärsusi ja tee oma puhkus põnevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles