Uuring: reisimine muudab inimesed seksikamaks

Kerti Kulper
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On teada fakt, et reisimine avardab silmaringi ja on hariv hobi. Aga kas sa ka teadsid, et reisimist armastavat inimest peetakse teistest seksikamaks?

Täpselt nii see on! Austraalia reisifirma Intrepid Travel korraldatud uuring näitas, et reisimine muudab sind teiste silmis seksikamaks, vahendab CNNGo.

Uuringus osales 882 Austraalia täisealist vallalist. Osalejate arvates muutub inimene kohe seksikamaks, kui on teada fakt, et tema huvide hulka kuulub reisimine. Peaaegu kõik reisihuvilised osalejad (96 protsenti) loodavad leida kaaslase, kes jagaks nende kirge reisimise vastu.

Peaaegu kõik vallalised tunnistasid, et neil on puhkuse ajal olnud lühisuhteid. 72 protsenti osalejatest ütles, et unistavad kellegagi kohtumisest reisi ajal.

Uuringu läbiviija selgitas, et reisijaid peetakse maailma vastu huvi tundvateks, avatud meelega ja seiklushimulisteks inimesteks – kõik need on atraktiivsed omadused.

Riskialtid reisijad hääletati kõige ligitõmbavamaks, neile järgnesid 23 protsendiga seikluse otsijad ja 22 protsendiga omapäi uitajad. Kultuurireiside huvilised teenisid tagasihoidlikud 16 protsenti häältest.

Osalejatel paluti valida ka kõige soositum paik esimese kohtingu jaoks. 26 protsenti osalejatest valis mõnusa pikniku Toskaanas, järgmisel kohal oli 19 protsenti kogunud vaatamisväärsustega tutvumine Pariisis.

Mitteüllatuslikult eelistasid vallalised uuringus osalejad reisikaaslasena näha teist vallalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles