Kate Middletoni kaunid rõivad lähevad äiale kalliks maksma

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SIPA / SCANPIX

Briti ajalehtedel on kont hambus – nimelt lekkis meediasse info, et 2012 aasta esimesel poolaastal kulus hertsoginna Kate Middletonil rõivastele umbes 43780 eurot.

Lähipäevil avalikustatakse täpsed andmed, kui prints Charles näitab oma raamatupidamisaruandeid esimest korda pärast pulmi, vahendab Forbes. Nimelt on prints William ja tema naine Kate Charlesist jätkuvalt majanduslikult sõltuvad. Kate’i äi maksab ka selle eest, et naine esinduslik välja näeks.

Prints William päris hiljuti ligi 13 miljoni naela suuruse varanduse ning lisaks saab ta palka Kuninglikust Õhuväest, kus töötab helikopteri piloodina. See ei tähenda, et mees tasuks ise oma naise esinduskulud. Need kulud on pärast noorte pulma lisatud Walesi printsi Charlesi majanduslike kohustuste hulka.

Kate on püüdnud hoiduda moetibi kuulsusest. Ka arvukad naisteajakirjad on kiitnud tema säästlikke moevalikuid, sest naine üritab uute rõivaste ostmist vältida, kombineerides omavahel olemasolevaid rõivaid ning lastes rätsepal vanemaid rõivaid uuendamise mõttes veidi muuta.

Sellest hoolimata on hertsoginna garderoobis väga hinnalisi kostüüme ja kleite nimekatelt moedisaineritelt. Eriti eelistab ta Alexander McQueeni loomingut. Ka on teada, et Middleton ei võta disaineritelt kingitusi vastu ning maksab iga eseme eest täishinda.

Kõige suurema uudishimuga oodatakse prints Charlesi rahaasjade avalikustamist just kuninglike pulmade tõttu, sest teada on, et kõik pulmadega soetud kulud jäid käesoleva aasta esimese poole sisse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles