Seitse üllatavat asja, mis mehi erutavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kena pepu kitsastes teksades. Intelligentse vestluse pidamine. Jäätise limpsimine, nagu see oleks peenis. Kõik kolm põhimõtteliselt garanteerivad mehe erutuse, aga need on ühtlasi ka suhteliselt ilmselged.

Mehed on üheaegselt väga keerulised ja närviajavalt lihtsad olendid, seega on suhteliselt loogiline, et järgmised seitse igapäevast asja avaldavad neile muljet, kirjutab theFrisky.com.

1. Kruvikeeraja, puuri või muu tööriista kasutamine
Naises, kes oskab ise tolmuimejat lahti võtta või lambi seinale kinnitada, on midagi erutavat. Plusspunkte saab selle eest, kui oled kõik oma mööbli ise kokku pannud.

2. Seaprae valmistamine
Võib-olla isegi mitte seaprae valmistamine ja selle talle serveerimine, vaid pigem võime öelda: «Valmistasin jõuludeks ülimaitsva kaelakarbonaadi.» See paneb mehe mõtlema: «Mmm... liha... ma armastan liha. Liha on hea. Kuidas ma saaks lähemale selle preili lihale?» Mehi erutab puhtalt teadmine, et naine on võimeline süüa tegema.

3. Joogaga tegelemine
Isegi kui kutt ei prooviks ise kunagi joogat, sest tema arvates pole see «päris» füüsiline treening, meeldib talle teadmine, et sa oled paindlik ja ta saaks sind magamistoas mistahes poosi panna. Viska baaris silda ja näed, kuidas mehed su juurde jooksevad. Samuti avaldab mehele muljet, kui ütled talle, et oled maratonil osalenud. Eesmärgi seadmine ja selle saavutamine on seksikas.

4. Kui naine on hea autojuht
Selle all pole mõeldud seda, et kasutad alati korralikult suunatuld ja pead kiiruspiirangust kinni. Ei, naine, kes sõidab kiiresti ja agressiivselt näitab, et ta on kompetentne ja ühtlasi ka väljakutse mehele. Plusspunktid naisele, kes saab hästi hakkama manuaalkäigukastiga.

5. Pruuni alkoholi tundmine
Kas suudad selgitada, mis vahe on viskil ja burboonil? Kas jood ühte või mõlemit? Kas su alkoholiriiulil on mõni eriti silmapaistev jook? Kui kõikide küsimuste vastus on «jah», siis pole sul ilmselt meestega probleemi.

6. Ilma rinnahoidjata käimine
Teadmine, et sinu ja täieliku rinnapaljastuse vahel on vähem riiet, paneb mehe fantaasia tööle.

7. Nilbete naljade tegemine
Naisel peaks oma repertuaaris olema vähemalt üks siivutu nali. Nali ei peagi olema niivõrd naljakas, sest olulisem on see, kuidas sa selle ette kannad. Rõhuta roppe sõnu ja otsi silmsidet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles