Uued tooted : A. Le Coqi siirupid, energiajook ja kali

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Energiajook Dynamit:t Extra Energy.
Energiajook Dynamit:t Extra Energy. Foto: A. Le Coq
Joogitootja A. Le Coq on oma tootevalikut täiendanud mitme uue tootega – jõhvika ja pirnimaitselised siirupid, energiajook Dynamit:t Extra Energy ja kääritatud kali.

Uute maitsetega siirupid täiendavad Aura siirupite sarja, kus on varasemast olemas kirsi-, apelsini- ja vaarikamaitselised tooted. Siirupid sisaldavad 25 protsendi ulatuses naturaalset mahla ja neid on soovituslik lahjendada 1:8-le. Valmisjoogi kalorsus ligi 20 kilokalorit.  Jõhvika- ja pirnisiirupid on saadaval pooleliitristes plastpudelites ning toote soovitavaks jaehinnaks on 12.20-13.20 krooni.

Dynamit:t Extra Energy sisaldab tavalisest energiajoogist rohkem kofeiini, 71 milligrammi asemel 78 milligrammi. Võrreldes juba varem turule tulnud Dynami:t Energyga on uus jook pisut mahedama maitsega. Jook tuleb müügile 0,33-liitristes purkides ja 0,5-liitristes pudelites, mille soovitatavad jaehinnad on vastavalt 10.90 ja 12.90-14.50 krooni.

Kääritatud kalja esitleb A. Le Coq sel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles