Mehe üheksa erogeenset piirkonda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tead, kuidas meest erutada? Millised meeste kehaosad muudavad seksuaalse kogemuse veelgi erutavamaks? 

Tead tavapäraseid kohti partneri kehal, mis teda erutavad, kuid kui tegemist on tema kõige erogeensemate piirkondadega, kas ka siis tead «milliseid nuppe vajutada»? Woman's Day vahendab üheksa kehaosa, mille puudutamine mehi erutab.

1. Jalad

Lase tal sokid jalast võtta, haara ihupiim ja hakka masseerima. Mehed armastavad jalamassaaži! Eksperdid soovitavad tema jalga vastu oma suud või rindu hõõruda, see tekitab temas kindla peale erutust.

2. Kõrvad
Paljudele meestele meeldib, kui nende kõrvu puudutatakse. Tihtipeale jääb see piirkond tähelepanuta, kuid tegelikult mõjub kõrvade puudutamine mehele rahustavalt või erutavalt. 

3. Põlveõndlad

See on kõdikartlik piirkond, kuid kirehoos võib see koht olla ka naudingu punkt. Põlve taga on nahk õrnem ning paljudele meestele meeldib kui neid sealt suudeldakse või puudutatakse. Meeste jaoks on üldiselt erutavamad nende kohtade puudutused, kus on vähem karvu. Orgasm on seksuaalse pinge üles kruvimine ja vabastamine, seega mida rohkem pinget üles kütad, seda parem on pingest vabanemine. 

4. Alumised kõhulihased

Alusta tema nabast ja liigu kätega allapoole. Kõhu alumine osa, naba ja vaagnaluu vahel, on lõbus piirkond, mida õrritada. Kui liigute suguelundite juurest teiste erogeensete kohtadeni ja seejärel tagasi suguelundite juurde, kasvab seksuaalne pinge kogu kehas.

5. Reie sisekülg

Mõtle tema reie siseküljest kui «tema varustuse pakendist» - selle piirkonna õrn puudutamine tekitab mehes kiirelt seksuaalse tungi. Liiguta sõrmi aeglaselt tema reie siseküljel üles ja alla, see meeldib talle kindlasti. 

6. Mõistus

Sosista midagi seksikat talle kõrva. Mõistus on võimas erogeenne tsoon meestele. Kui tema mõistus hakkab erutuma, järgneb kiirelt ka keha. 

7. Silmalaud

Kui ta silmad on suletud, suudle ja puuduta õrnalt ta silmalaugusid – see näitab talle, et armastad teda ja ühtlasi ajad ta hulluks. Miks? Kui tema oma silmad suleb, on kontroll sinu käes ning taolist kogemust naudivad paljud mehed. 

8. Kaela tagaosa

Kasuta sulge, sõrmi või õrna puudutust tema kaelal ja rangluu piirkonnas – see võib suurendada mehe erutust. Proovi stimuleerida kaht piirkonda korraga: hõõru õrnalt kaela või näksa kõrvalesta ning liiguta samal ajal üht kätt tema kehal allapoole. 

9. Otsmik

Otsmik ei tundu just seksika punktina, kuid mõtle mehe kehale kui täielikult erogeensele «maastikule». Pea on kaetud närvilõpmetega ja tema juuksepiiri ning otsaesise õrn masseerimine võib tekitada heatunde hormoone nagu dopamiin ja serotoniin, mis võivad tekitada temas tahtmise natuke «mängida».  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles