Kuus märki, et ta ei taha su kallim olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tihti oled kutiga kohtamas käinud või pidevalt talle sõnumeid saatnud, olles ise samal ajal täielikus teadmatuses, mida ta tahab? Kas ta on kõigest sõber? Kas ta tahab edaspidi kohtuda, aga ilma pikaajaliste lubadusteta? Või tahab ta tõesti tüdruksõpra?

Kui sul on nii palju segaseid tundeid, võib paista võimatu välja selgitada, kas ta on huvitatud tõsisemast suhtest või mitte. Her Campus rääkis meessoost tudengitega, et välja selgitada, millised märgid viitavad sellele, et noormees pole suhtest huvitatud (vähemalt mitte sinuga).

1. Sa pole kunagi ühtegi tema sõpra kohanud

Kui noormehel on sinuga tõsisemad plaanid, siis ta tutvustab sind oma sõpradele. Sõprade arvamused on meestele olulised, seega tahavad nad kuulda, kuidas neiu nende semudele meeldib. Aga kui kutil pole plaanis sinuga pikemalt suhelda, ei huvita teda, mida sõbrad sinust arvavad. Avalda soovi mõnel õhtul koos tema ja sõpradega välja minna, kui noormehele paistab see olevat vastumeelne, võta seda kui punast tuld.

2. Ta helistab sulle pärast kella kahte hommikul

See tundub küll olevat ilmselge meeldimise märk, aga me otsime tihti ju ettekäändeid kutile, kes meile meeldib, eksole? Kuigi näiteks ülikoolis käies on graafik nii tihe, et teil võibki olla aega vaid öösel kohtuda, ei tohiks see iga kord nii olla. Olgem ausad – mitte keegi pole hõivatud kogu aeg. Kui noormees aga kohtab seda õiget tüdrukut, siis leiab ta iga päev selle aja, et neiut vähemalt korra näha. Aga kui kohtute harva ja vaid öösiti, ole ettevaatlik.

3. Kõige isiklikum asi, mida tema kohta tead, on see, et tal on õde, kuid sa ei tea tema nime

Veedate küll palju aega koos ja räägite pidevalt, aga millest? Kui vestlus pole tõsisem kui lemmikfilmidest rääkimine, peaksid olukorra ümberhindama. Mõtle sellele kui oma sõprussuhetele. Keda hindad rohkem: kas sõbrannasid, kellele saad ausalt kõiki saladusi rääkida või sõbrannasid, kellega käid kohvi joomas kord kuus, et rääkida suvisest töökohast või viimati loetud raamatust? Kui olete juba mõnda aega kohtunud ja tema on endiselt huvitatud ainult kergematel teemadel rääkimisest, võib see olla märgiks, et ta ei taha sind oma tüdrukuks.

4. Tal pole sinu kohta ühtki detaili meeles

Kui noormees tutvustab sind näiteks oma korterikaaslasele ja ajab segamini su töökoha, on loomulik kui tunned pettumust. Kui töö on sinu jaoks oluline ning ta ei mäleta, kus sa töötad, võta seda punase tulena. Muidugi võib olla, et inimesed unustavad asju. Kui ta ei mäleta, kas su tööpäev kestab kella kuue või seitsmeni, pole see tingimata märk, et ta sinust ei hooli. Aga kui ta unustab olulisemaid asju? Mõtle selle peale.

5. Ta kaob vahepeal nädalateks ja siis käitub justkui midagi poleks juhtunud

Asjad lähevad nii ilusti – saadate sõnumeid, veedate koos aega ja räägite Facebookis pidevalt – ja järsku kaob ta täiesti ära. See oleks muljetavaldav võlutrikk, kui see poleks nii häiriv ja segadusse ajav. Inimesel võib ju olla elus kiiremaid perioode, kuid meestudengid kinnitavad ühest suust, et isegi kõige kiiremal ajal leiavad nad aega meeldiva tütarlapse jaoks. Kui kutt lõpuks pärast vahepausi jälle välja ilmub, ära käitu nagu midagi poleks juhtunud. Samuti ei anna tulemusi see, kui teatad talle, et «saatsin sulle kolm sõnumit, neli kirja Facebookis ja helistasin kaks korda!». Kui tema kadumistrikid muutuvad regulaarseks, ütle talle nii muuseas, et see häirib sind.

6. Ta ütleb sulle ausalt, et ei taha su kallim olla

Kuigi see tundub nii ilmselge punkt, et ei peakski siin nimekirjas olema, on paljud neiud niivõrd sinisilmsed, et loodavad pärast mehe ausushetke olukorda ikkagi muuta. Taoliste sõnade kuulmine võib su enesekindlusele laksu anda, kuid tegelikult on see varjatud õnnistus. Võta seda kui võimalust edasi liikuda, ilma «mis siis, kui» küsimusteta.

Küsitletud noormehed tunnistasid, et kõik on suhteline (välja arvatud ausameelne hülgamine – see tähendab vaid üht). Kuigi kutt unustab, et oled taimetoitlane või pole sind oma sõpradele tutvustanud, ei tähenda see tingimata, et ta pole sinust huvitatud. Kui oled eksinud segaste signaalide rägastikku, on täiesti normaalne aeg maha võtta ja juhiseid küsida – kui olete mitu kuud käinud ja sa pole kindel, mis tema eesmärgid on, küsi temalt. Kui ta kahtleb õiget vastust otsides, ei taha ta su kaaslane olla. Kuskil leidub kutt, kes tahab sinuga aega veeta ka päevavalgel ja leiab ka kõige kiiremal ajal ettekäände, et sind näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles