Kuus nippi loomuliku ja lihtsa välimuse heaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilusa ja loomuliku väljanägemise saavutamiseks pole tarvis suurt kotitäit kosmeetikat ning pikki tunde peegli ees. Toome teieni kuus lihtsat ilunippi, mis garanteerivad loomulikult ilusa tulemuse. 

Ära saa valesti aru, suitsune silm ja julge huulevärv meeldivad igale naisele, aga argipäeval peaksid rohkem välja nägema nagu sina ise. Seega kui tahad olla loomulik ja ilus, loe järgmisi soovitusi. Asja parim külg? Need nipid teevad sind ilusaks ja hoiavad tohutult aega kokku, kirjutab totalbeauty.com

Kõik saab alguse duši alt

Enne kui hakkad oma ebatäiuslikkusi peitma või parimaid omadusi meigiga rõhutama, keskendu oma nahale. Miks? Võti loomulikult ilusa väljanägemise jaoks on naha paista laskmine ükskõik, millise meigi alt, seega tuleb alustada ilusa nahaga. 

Lihtsaim viis ilusa naha saavutamiseks on aja maha võtmine, päeval ja öösel, et harjutada head nahahooldust. Näo jaoks tähendab see puhastamist, niisutamist ja selle kaitsmist päikesekreemiga. Keha jaoks tähendab see puhastamist dušigeeliga, mis nahka niisutab ja karedad kohad eemaldab.

Loomulik jumestus

Kui tahad vältida oma näole liigselt meigi panemist, alusta lihtsa jumestuskreemiga. Kasuta matti jumestajat, kui sul on rasune nahk. Kuid kui nahal on puudu särast, vali jumestuskreem, mis lisab nahale läiget. Mõlemad muudavad naha siledamaks ja lubavad nahal loomulikult särada. Jumestuskreemi kasutamine võimaldab näole vähem meiki panna ja ikkagi saavutada veatu tulemus.

Lihtsuses peitub ilu

Naturaalne ja kaunis tulemus nõuab natuke pingutust, kuid peaks vähe aega võtma. Toonitud niisutaja või läikiv jumestuskreem, ripsmetušš, põsepuna ja huulepalsam on kõik, mida vajad tervikliku tulemuse jaoks, kuid jääd endiselt loomulikuks.

Rõhuta silmi õrnalt

Loobu vedelast lainerist (vähemalt praeguseks) ja kasuta pehmeid silmapliiatseid. Vali pruun või vasekarva toon – musta asemel – ja kanna seda ripsmete vahele. Sel viisil paistavad ripsmekarvad tihedamad ja piiritletumad ilma, et tunduksid ülepakutud. Anna silmadele viimane lihv ripsmetušiga, eelista jällegi musta asemel pruuni, et välimus jääks loomulik.

Anna huultele värvi

Et huuled oleks värvitud, ent loomulikud, väldi teravaid nurki. Kasuta huulepliiatsit, mis sobib ideaalselt su loomuliku huulevärviga ja hõõru seda huulte välimistele äärtele. Kui joonel on ikkagi jäigad ääred, sulata pliiatsi toon huultele oma sõrmega. Neutraalsele huulepliiatsile lisa huulepalsamit, et oleks tooni ilma liigset tähelepanu tõmbamata.

Pane end särama

Et esile tõsta nahka ning samal ajal rõhutada oma loomulikku nahatooni, otsi särav (mitte sädelev) kehapiim. Ära kasuta seda tervel kehal, vaid kanna seda oma säärtele, õlgadele ja rangluule. Õrn sära paneb naha paistma terve ja säravana – mitte diskopalli kombel sädelevana.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles