Õnneliku kooselu saladus ehk kümme käsku meestele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide suhteekspert Steve Harvey annab oma raamatus meestele nõu, kuidas naistega käituda. Õnneliku kooselu nimel toome sinuni kümme kõige olulisemat käsku.

Nõuanded News.at vahendusel.

1. Sa pead talle vabadust võimaldama.

Jagage oma aeg nii, et töö ja laste kõrvalt saaks ka naine oma hobidega tegeleda või mõnel kursusel käia.

2. Sa pead talle tähelepanu kinkima.

Masseeri töölt koju tulles oma naise selga või jalgu ning luba talle väike paus, alati ei pea selleks seks olema.

3. Sina pead leidma uusi viise armastuse avaldamiseks.

Ka väikese armastuskirjaga saad sa oma naisele palju rõõmu valmistada. Pista kiri rahakoti vahele või käekotti, kui ta selle avastab, on ta meeldivalt üllatunud, et sa mõtlesid tema peale.

4. Sa pead teda kodutöödes aitama.

Loputa nõud, aita pesud kuivama panna, puhasta vannituba või aita koristada. Kui sa aitad teda, on naine tänulik ja nii saate koos rohkem aega veeta.

5. Sa pead teda laste kasvatamisel aitama.

Paku välja, et paar õhtut loed sina lastele unejuttu või lasteaeda lähed sina järgi. Kindlasti on see abi väga oodatud.

6. Sa pead valdama eelmängukunsti.

Ülaata oma naist romantilise õhtuga küünlavalgel ja pehme muusikaga. Kui sa ei ole seda juba aastaid teinud, siis on selleks ülim aeg. Ta on vastab sinu jõupingutustele tänuga.

7. Sa pead oma aega koos temaga planeerima.

Loomulikult võid sa mõnikord nädalavahetusel golfi mängida või sõpradega kohtuda. Aga püüa oma plaane sättida nii, et arvestaksid ka naise ja pere vajadustega.

8. Sa pead talle lilli kinkima.

Ära oota järgmist sünnipäeva, aastapäeva või puhkust, et uputada ta üle lillesülemitega. Haar mõnikord peale tööd kimp lilli ja šokolaadikarp kaasa ja üllata teda. See on klassikaline žest, mis tuleb ootamatult, mõjub naisele värskendavalt – ta on sellest liigutatud.

9. Sa pead olema alati oma partneri poolel.

Kindlasti on sulle juba ema õpetanud, et oma naist peab hoidma ja kaitsma. Kuid ka seda, et naisel on alati õigus. Naine, kellega sa öösiti voodit jagad, peab tundma, et seisad tema eest. Ükskõik, mis raskusi elu ette ka ei tooks, sa pead teda toetama tingimusteta.

10. Sa ei tohi kunagi kuldseid reegleid unustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles