Kuidas elada nagu vastabiellunud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas taaselustada kustuma hakkavat romantikat ja tunda samasugust kirge, mida kogesite mesinädalatel? Ka pikema kooselu puhul on võimalik romantikaleek jälle põlema süüdata. 

Kui ollakse juba pikemat aega abielus ja lapsed ning arved hakkavad muutuma elu keskpunktiks, on paljudel paaridel raske püsida algses õnne- ja rahulolustaadiumis. Kui esialgne romantika on argipäeva varju jäänud, on seda aga võimalik taaselustada, vahendab Yahoo! Shine

Järgnevalt on toodud seitse võimalust endise särina tagasi toomiseks, et saaksite uuesti kogeda mesinädalate õnne.

1. Nautige üksteise seltskonda

Tavaelu nõudmised muudavad omavahelise suhtluse minimaalseks, vaba aega kasutatakse tihti sõbrannadega veini juues või kuttidega pokkerit mängides. Sõprussuhted on küll olulised, aga ära unusta parimat sõpra, kellega abiellusid. Vastabiellunud teavad kui tähtis on kaasaga sõprust luua ja naudivad teise poole armastust, tuge ja naeru.

2. Ära keeldu seksist

Kui tihti ütlesid värske abieluinimesena «mitte praegu, kallis, mul pea valutab»? Ilmselt mitte eriti sageli. Suhte alguses piisas igasugusest võimalusest kallimaga intiimselt aega veeta, et sa energiliseks muutuks. Kui oled pisut unine või tujukas, ei tähenda see, et õhtu ei võiks muutuda tunduvalt nauditavamaks. Vastabiellunud teavad, et üks kirglik õhtu võib mõjuda olemisele ja suhtele imeliselt. Pealegi võib armatsemine aidata sügavamalt magada ning viib mõtted eemale sellest «peavalust».

3. Vaheta teemat

Vastabiellunud ei räägi tavaliselt mitu tundi oma tööst, autodest või tüütutest lastevanemate koosolekutest. Minge parem ajas tagasi ja leidke üles need päevad, mil teil oli muid jututeemasid peale argimurede. Võib-olla rääkis kolleeg täna midagi naljakat või tahad rääkida tulevast sünnipäevapeost. Misiganes teemat eelistad, veendu, et jutt poleks alati negatiivne. Su positiivsus on samamoodi stressis abikaasa jaoks värskendav ja muudab ta isegi avatumaks.

4. Näe välimuse kallal vaeva

Kas oled sees või väljas, pea meeles, et vastabiellunud naine annab igas olukorras endast parima. Armsad kombineed ja ühevärviline aluspesu on tema jaoks elementaarsed, samamoodi ka korralikud «väljas käimise» riided. Tunne oma välimuse üle uhkust ja jäta dressid ning tossud ainult trenni jaoks. Näe oma välimusega natuke rohkem vaeva. See tasub end suuresti ära, sest tunned end seksikama ja enesekindlamana ning abikaasa tunneb uhkust ilusa naise üle. 

5. Planeerige koos midagi põnevat

Vastabiellunud planeerivad oma ühist elu suure rõõmu ja ärevusega. Võite abikaasaga sama entusiasmi suunata ühise nädalavahetuse või pikema puhkuse planeerimiseks. Ühise reisi planeerimine tuletab meelde, et teil on veel niivõrd paljut oodata.

6. Vabane segajatest

Pane ära oma nutitelefon, logi välja Facebookist ja pühenda kogu tähelepanu abikaasale. Esimene samm: veendu, et vaatad rääkides talle alati silma. See näiliselt lihtne žest on suure mõjuvõimuga ning õhutab kindlust ja usaldust. Vastabiellunud teavad kui oluline on üksteises tekitada tunnet, et teine inimene on eriline ja teda märgatakse. Ära kiirusta vestlust lõpetama, et saaksid midagi muud teha. Teid lähendab see, kui näitad talle, et tunned siirast huvi tema jutu vastu. Võib-olla viib kogu see silmside millegi vürtsikamani, mille käigus toimub tunduvalt vähem rääkimist.

7. Ole spontaanne

Ära otsi alati ettekäänet millegi tegemiseks. Mõnikord on tore minna õhtusöögile lihtsalt seetõttu, et tahad seda teha. Ära planeeri iga vabat hetke, niiviisi on su graafik paindlikum ja lubab teil rohkem lõbutseda. Kes ütles, et seks peab toimuma vaid magamistoas ja filmiõhtu peab olema just reedeti? Õpi hetkega kaasa minema. Sel moel võid sattuda väga headesse kohtadesse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles