Seitse asja, mida naised seksile eelistaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring näitas, et 43 protsenti meestest vanuses 21-50 oleks nõus seksist loobuma selle nimel, et oma töökohta säilitada (ja keerulises majandusolukorras ei saa seda valikut neile ju pahaks panna). Mida eelistavad naised seksi asemel teha?

Huffington Post kogus erinevatest uuringutest kokku seitse asja, mida naised on eelistanud seksile.

1. Ilusam keha
68 protsenti naistest vastas ühes uuringus, et oleksid nõus loobuma seksist üheks kuuks, kui saaksid vastu ideaalse bikiinikeha. Õnneks ei palu ilmselt keegi sul kunagi valida ilusa keha ja orgasmide vahel.

2. iPhone
Juunikuus avaldatud uuring näitas, kui sõltuvusttekitavad need vidinad on. 15 protsenti osalejatest ütles, et loobuks pigem seksist, kui veedaks nädalavahetuse ilma imevidinata.

3. Hea uni
Mõnikord on lihtsalt vaja end välja magada. 12 protsenti küsitletutest vastas, et loobuksid seksist parema une nimel.

4. Facebook
Selgub, et naised on tõsised sotsiaalmeedia fännid. 2011. aastal korraldatud uuringust selgus, et 20 protsenti naistest loobuks pigem üheks nädalaks seksist kui võimalusest oma sõprade-tuttavate uusi postitusi jälgida.

5. Internet
Märtsikuine uuring näitas, et 21 protsenti osalenutest loobuks aastaks seksist, aga mitte Internetile ligipääsust.

6. Õppimine ilma õpikuteta
2011. aasta augusti uuring tõestas, et 25 protsenti tudengitest loobuks aastaks ajaks seksist, kui ei peaks raskeid õpikuid enam kaasas kandma. Õnneks muudetakse üha enam raamatuid digitaalseks.

7. Lemmiktoit
Söömine trumpab seksi üle. Veebruari uuring näitas, et 75 protsenti vastanutest loobuks seksist oma lemmiktoidu nimel.

Mille nimel oleksid sina nõus seksist loobuma?  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles