Vaata, kes on enim teenivad näitlejad ja modellid!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Majandusajakiri Forbes reastas pingerea kõige paremini tasustatud näitlejatest ja modellidest maailmas, vahendab Talk.excite.de.

Näitlejate seas särab esimesel kohal Twilight-i staar Kristen Stewart. 22-aastane noor näitleja teenis eelmisel aastal 27,2 miljonit eurot. Talle järgneb Cameron Diaz.

Möödunud aastal tuludelt kolmandale kohale tulnud Sandra Bullock teenis 19,7 miljonit eurot.

Neljandal kohal asub Angelina Jolie 15,8 miljoni euroga, talle järgneb Charlize Theron (14,2 miljoni eurot).

Seejärel leiab tabelist Julia Robertsi 12,6 miljoni euroga, Sarah Jessica Parkeri 11,8 miljoni euroga, Meryl Streepi ja Kristen Wiigi (9,5 miljonit eurot). Eelmise aasta tulude top10-ne lõpetab Jennifer Aniston 8,7 miljoni euroga.

Kõige paremini tasustatud modell on Gisele Bundchen, brasiillanna teenis eelmisel aastal 35,5 miljonit eurot - see on viis korda rohkem kui Kate Moss (7,3 miljonit eurot), kes jäi edetabelis teisele kohale.

Kolmanda koha võttis 6,8 miljonit euroga Natalia Vodianova, talle järgnesid Adriana Lima (5.7 miljonit eurot) ja Doutzen Kroes (5,4 miljonit eurot).

Eelmise aasta tulude top10-ne pingerea lõpetavad modellid: Alessandra Ambrosio (5.2 miljonit eurot), Miranda Kerr (3,1 miljonit eurot), Lara Stone (2.9 miljonit eurot), Carolyn Murphy (2,7 miljonit eurot) ja lõpuks 2,4 miljoni euroga Candice Swanepoel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles