Kolmteist naiste iluviga, mida mehed ei salli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snooki
Snooki Foto: SCANPIX

Täpselt nagu naistele ei meeldi mõned meeste soengud või riietusstiilid, teevad ka naised meikides või soengut sättides valikuid, mis meestele eriti peale ei lähe.

Iluportaal Allure viis meeste seas läbi küsitluse, et kindlaks teha, mis siis õigupoolest meestele naiste iluprotseduuride juures vastu hakkab. Siin on kolmteist viga, mis teiste seas kõige enim esile tulid.

Liigne parfüüm

Mõnele naisele meeldib end väga tugevasti lõhnastada, kuid selgub, et paljudele meestele see sugugi ei meeldi. Liiga palju head ei ole enam hea, kolmest pritsmest ei tasu üle minna.

Paks jumestuskreem

Paksud kihid niisutavat kreemi, jumestuskreemi, petepulka ja puudrit määrivad tema ja ka su enda riideid. Kasuta jumestuskreemi mõistlikult ja vaid nii palju, kui vaja, et vigu peita.

Võltsid ripsmed

Kui oled ripsmetega üle pingutanud, siis näevad need nii ebaloomulikud välja, et tõmbavad kogu tähelepanu endale. Inetud on ka ripsmetušist tükkis ja murenevad ripsmed.

Kuiv nahk

Kuiva nahaga sääred, krobelised küünarnukid ja kestendavad laigud on tõeliselt ebaseksikad.

Lohakas raseerimine

Miski ei ütle paremini, et oled alla andnud, kui säärtel turritavad karvad.

Kollakad hambad

Kes tahab suudelda kollaste või hallide hammastega naist?

Kleepuv huuleläige

On huuleniisutajaid, mis jätavad kerge läike ja on ka selliseid, mis kleepuvad nagu liim. Nii ei saa ju suudelda!

Oranž isepruunistuja

Õrn pronksjas toon võib olla kaunis, kuid kui pingutad natukenegi üle, muutud Snookiks (Ameerika tõsielustaar, kes on tuntud oma inetu päevituse poolest – toim.). Mine kindla peale välja ja sega isepruunistav kreem niisutava kreemiga või kreemita end enne niisutava kreemiga ning alles siis kanna peale pruunistaja. Nii jääb tulemus loomulikum.

Jäigad juuksed

Mees ei saa su pehmete juustega mängida, kui need on kõvas krunnis, patsis või muul moel sätitud juuksehooldusvahendite abil nii, et ei liigu.

Suitsusilm kuubis

Kui meigid oma silmi tumedate lauvärvidega nii, et silmaümbrused on lausa mustad, siis see ei ole meeste arvates ilus.

Julge huulevärv

Ei meeldi neile see ja teine, aga eriti ei meeldi neile liiga silmatorkava värviga huuled. Kes saaks seda pahaks panna, kui nad ei saa määriva huulepulga tõttu oma naisele isegi musi teha?

Juukseehted

Meestele meeldib, kui kõik on lihtne. Kanna tavalisi ehteid ja jäta juustesse torgatavad suled, pikendused, kard ning kellukesed Ke$hale ja tõsielustaaridele.

Kirev maniküür

Mehed pelgavad süsimusti, sätendavaid, pimedas helendavaid või kirjusid küüsi. Mis ajatul punasel viga on?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles