Reisi sõbraga tülitsemata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igaüks on nõus, et puhkus on küll see aeg, mil tülisid pole vaja. Paljud selliste jamade tõttu puhata tahavadki. Enne, kui puhkama sõidad, vaata, et sul oleks õige reisikaaslane.

Kõige hullem on see, kui lähed puhkama inimesega, kel on teie ühisest reisist hoopis teine ettekujutus, kirjutab headdrama.com.

  • Räägi reisikaaslasega läbi, millist stiili teie reis tuleb. Kas soovite luksust või keskendute sooduskampaaniatele ja mõtlete teistele viisidele, kuidas raha kokku hoida?
  • Arutage läbi, kes kui palju ja mille eest kumbki maksab. Mõelge läbi ka see, millised võivad olla reisil tekkivad lisakulutused ja kuidas te nendega hakkama saate.
  • Reisil olge paindlikud. Ootamatusi tuleb ikka ette. Teil võib reisil tekkida igasugu huvitavaid võimalusi, et käia põnevates kohtades ja kogeda midagi uut. Leppige varem kokku, kas hoiate vaid oma reisiplaanist näpuga järge või olete valmis ka seiklusteks.
  • Rääkige hiljem oma reisikogemusest. Kui olete koju tagasi jõudnud, tagasi reaalsuses, siis võta sõbraga ühendust, et muljeid jagada. Kas teeksite midagi sarnast veelkord? Mida te muudaks?

Kui jätate reisikaaslasega enne reisi olulised nüansid läbi rääkimata, võib see kogu puhkuse ära rikkuda. Kõiki probleeme annab aga õige planeerimisega vältida, et sõprus reisi ajal kaotsi ei läheks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles