Kuidas väikeste nippide abil bikiinivormi saada?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naise unistus on end bikiinides hästi tunda ja täiuslikku puhkust nautida. Kui eelmise aasta bikiinid ei istu enam nii hästi selga, vajad sportlikult kauni keha trimmimiseks väikeseid nippe.

Lihtsaid nippe, mis aitavad kehakaalu vähendada ja lihaseid treenida, vahendab News.de.

Sport on rasvavoltide mõrvar

Kaugeltki mitte igaüks ei ole talveperioodil regulaarselt treeningsaale külastanud ja ega ei peagi, kui oled igapäevaelus piisavalt aktiivne.

Kui elad 4. korrusel, siis sul veab – saad iga päev oma keha trepist ülesse ja alla käies treenida.

Need, kes eelistavad igapäevaelus bussiga liikuda, peaksid vahetama selle vähemalt suveperioodil ratta vastu - rattasõit pinguldab reielihaseid.

Käsivarsi aitavad vormida lihtsad harjutused kergemate hantlite või veepudelitega. Saad neid teha igal õhtul televiisorit vaadates.

Treeni kõigepealt käe tagaosa (triitsepsit), sest see on tavaliselt vähem treenitud kui esiosa. Seejärel treeni käsi eest (biitsepsit). Lihtsaid harjutusi leiad internetist.

Käe- ja rinnalihaste treenimiseks sobivad ka kätekõverdused - lisaks rinnalihastele, vormivad need biitsepsit, triitsepsit ja õla eesosa.

Keha vajab valke

Selleks, et end vormi saada, ei pea kaugeltki ainult salatilehest toituma. Organism vajab valke, et ehitada rakke, taastada ja parandada kudesid. Valk on oluline lihaskoe kasvatamisel, sest treeningul lõhud lihaskudet.

Kvaliteetset proteiini sisaldavad enim liha, maks, kanaliha, kanamunad, kala, sojaoad, herned ning ka pähklid. Naudi värsket salatit krõmpsuv paprika ja värske tomatiga!

Ettevaatust kiirdieediga!

Mitmekesine toit ja aktiivne liikumine soodustavad kehakaalu langust, kuid pea meeles, et muudatused ei toimu üleöö. Kasvata iseloomu ja tegele enda kehaga iga päev!

Ära kasuta kaalu langetamiseks suvalisi kiirdieete – sa võid küll nende abil kaalu langetada, kuid suure tõenäosusega saad kilod tagasi.

Nälginud naisi ei vaata rannas keegi – pea meeles, et volüümikad bikiinikandjad on kaunid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles