Festivalil Schilling saab osa võtta peredele suunatud Kahvliahvi kokakoolist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Schilling

Kilingi-Nõmme Suveaias 7. juulil toimuv muusikafestival Schilling pöörab tänavu lisaks tavapäraselt kõrvupaitavale muusikavalikule eritähelepanu kvaliteetsele toidule.

Seekord on festivalil lisaks vabaõhurestoranidele võimalik nautida ka enda valmistatud toitu – festivali raames alustab tegevust peredele suunatud Kahvliahvi Kokakool. Kokakool toimub nelja sessioonina, mida juhendavad tuntud toidublogija Pille Petersoo, Põhjaka Mõisa restorani kokk Märt Metsallik ning hea isuga laste emad Tiina Tõnisson ja Kaja Kruus.

Disainerid Hannes Praks ja Jan Tomson annavad «dadaistliku toidudisaini workshop’i», mis keskendub pigem visuaalse elamuse pakkumisele. Kokakooli eesmärk on julgustada vanemaid kaasama oma lapsi toidu valmistamisse juba maast madalast.

Kõik festivalialal asuvad restoranid saavad spetsiaalse kujunduse, mis integreerib nad ühte suurde hedonistlikku kooslusesse koos laste mänguväljaku, taluloomade loomaaia, kokakooli ja muu platsil toimuvaga - kõik kokku võiks meenutada mõnd kagu-Aasia külatänavat oma kaupmeeste, loomade ja kohaliku rahva argitoimetustega. Kõik restoranid on avatud festivali väravate avanemisest (kl 14) kuni hilise öötunnini.

Vaata lisaks: schilling.ee

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles