Naisstaaride parimad elu jooksul tehtud otsused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Reuters

Olgu selleks lapse sünd või julgus järgida oma instinkte – tõeliselt imelisi tulemusi näed siis, kui teed ootamatuid valikuid.

EasyLiving vahendab kuue naisstaari parimaid otsuseid, mida nad veel siiani kahetsenud pole.

Elle MacPherson: «Kahe poja sünnitamine loomulikul teel.»

Tyra Banks: «Oma sisetunde usaldama õppimine. Kui ma esmakordselt «Ameerika supermodelli» idee välja käisin, ei saanud inimesed sellest aru. Mulle öeldi, et see on saade modellidest, mis siis? Ma vastasin neile, et see on saade tüdrukutest, kes seisavad ühiskonna poolt kehtestatud ilustandarditest väljaspool. Ma oleks võinud alla anda, kuid jäin oma idee juurde ega lasknud kellelgi tuju rikkuda. Ma teadsin, et olen midagi erilist avastanud.»

Christina Aguilera: «Emaks saamine. See on muutnud mind viisil, mida ma poleks kunagi osanud oodata.»

Whoopi Goldberg: «Parim otsus on olnud see, et ma ei uskunud inimesi, kes ütlesid, et mu tähelend jääb lühikeseks.»

Gillian Anderson: «Laste sünnitamine hilistes kolmekümnendates. Hindan seda ainulaadset kingitust ja pühendumust tunduvalt rohkem, kui oma kahekümnendates seda teinud oleks.»

Kim Kardashian: «Et ma olin piisavalt tugev ja pidasin isa matustel kõne. Mu süda oli täiesti murtud ja see polnud midagi, mida ma oleks kunagi arvanud, et pean tegema, aga see tuli ära teha, et kõik saaks teada, kui imeline isa ja eeskuju ta oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles