Üheksa eset, mis iga naise pesusahtlis peaks olema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu pesusahtlis on sportlik rinnahoidja või mänguline pesukomplekt? Ilus pesu pole mõeldud vaid kaaslase silmi paitama, vaid tekitab kandes parema enesetunde.

Iga naine, kes on kunagi ostnud satsilise rinnahoidja ja püksikute komplekti või libistanud selga seksika negližee, teab kui palju võimu on aluspesul. See võib hetkega su muuta austatud karjäärinaisest kelmikaks seksikiisuks, kellel on ülikoolikraad võrgutamises. Ei tasu vist mainida, et see muudab mehed hingetuks, kirjutab Your Tango.

Nendele, kes veel naiste aluspesu maailmas nii hästi navigeerida ei oska, võib õige pesu ostmine olla tõeline peavalu. Kust tasuks alustada? Järgnevalt on välja toodud üheksa eset, mis peaks igal naisel pesusahtlis olema.

1. T-särgi rinnahoidja
Lihtsuses peitub ilu, seega peaks igal naisel olema lihtsate joontega T-särgi alla mõeldud rinnahoidja, et tekitada sile joon. Poest võib leida T-särgi rinnahoidjaid, millel on ilusat pitsi ja vahetatavad paelad.

2. Mänguline pesukomplekt
Kergemeelne pisike maiuspala võib su tuju muuta. Vaheta oma igapäevane aluspesu mängulise rinnahoidja ja püksikute komplekti vastu, mis paneb sind itsitama. Ühtlasi toob taoline pesu välja su mängulisema poole.

3. Siidist kombinee
Mis oleks veel luksuslikum kui enda siidi sisse mähkimine? Siidist kombinee aitab muuta tavalise õhtu seikluseks. Kanna seda kas enda või partneri jaoks – igatahes muutub keegi väga õnnelikuks!

4. Imekena hommikumantel
Luksusliku hommikumantli külgetõmbejõud ei vaibu kunagi. See on klassikaline buduaariese, mis muudab sind glamuuri jumalannaks.

5. Sportlik rinnahoidja
Trenni tehes on sportimiseks mõeldud rinnahoidja asendamatu.

6. Bodi
Naised teavad, et natuke abi kehakuju vormimisel pole kunagi paha. Konsulteeri poemüüjaga, et leida sobiv bodi, mis muudaks su figuuriprobleemid boonusteks. Teatud bodisid ei pea riiete alla peitma, need on disainitud nii, et neid saab ka eraldi riideesemena kanda.
Seksikama bodi puhul võib natuke bodi äärt dekoltees välja paista, andes kerge vihje sellest, mis su rõivaste all peitub. Kiire paljastus ja näed magamistoas imeline välja.

7. Võrgutavad sukad
Seksikaid sukki ei tahagi jalast võtta, sest need muudavad su justkui teiseks inimeseks. Kuum, mänguline ja väärt investeering!

8. Aluspesu pesemiseks mõeldud kotike
Oma aluspesu tuleks kaitsta. Pärast mängulist õhtut oma imelises pesus, pane aluspesu võrgust kotikesse ja viska pesumasinasse.

9. Siivutu mänguasi
See küll ei kuulu aluspesu hulka, kuid on siiski lõbus ja vajalik lisa su kelmikasse sahtlisse. Ja see on mõeldud ainult sinu jaoks.

Head ostmist, naised!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles