Kuidas aru saada, et sind koheldakse kui jalamatti?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled õnnelik, kui mees saadab sulle sõnumi vaid korra nädalas? Või lepid sellega, et ta hilineb kohtingutele alati vähemalt 30 minutit? Kas teadsid, et ta kohtleb sind kui jalamatti?

Keda jalamatiks nimetada? Jalamatt on naine, kes annab endast kõik, et meest rahuldada; naine, kes ei löö millegi ees risti ette, et partnerit õnnelikuks teha, hoolimata sellest kui halvasti mees teda kohtleb. Your Tango toob välja kümme märki, mis näitavad, et mees ei kohtle sind hästi.

1. Kui mees annab sulle vaid «purukesi», teeskled, et oled õnnelik. Kas ta saadab sulle sõnumi vaid kord nädalas, kontrollimaks, kas ootad veel tema järgi? Ta ainult tirib sind endaga kaasa ja hoiab sind tagavaraks, mitte ei kohtle sind kui oma prioriteeti. Sa oled tema varuplaan, tema jalamatt. Ta tahab veenduda, et vajadusel oled reede õhtul kättesaadav, kui mõnd paremat plaani pole.

2. Mees saadab sulle viimasel minutil sõnumi, et kokku saada ja sa oled nõus. Ta isegi ei helista, vaid saadab sõnumi, et reede õhtul kell kaheksa kokku saada… ja kell ongi juba kaheksa. Ära võta kutset vastu, kui te just pole pikemat aega tõsisemalt kohtamas käinud.

3. Pakud, et võid tema pesu pesta. Kui te koos ei ela, ära ole nõus tema haisvaid sokke pesema. Kui tal endal selleks aega pole, helistagu emale või viigu asjad pesumajja.

4. Valmistad mehele õhtusööki kolm korda nädalas. Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu. Aga kui valmistad talle igal õhtul süüa ja pesed hiljem ka nõud ära, treenid iseennast ja teda sellise eluga harjuma.

5. Lubad tal enda poole tulla kell kaks öösel, kui ta on väljas joomas käinud. Kui ta saadab purjus peaga sulle sõnumi, et koos «aega veeta», ole ettevaatlik. Oled muutunud tema öiseks võimaluseks seksi saada.

6. Oled nõus maha sõitma kolm tundi, et temaga esimesele kohtamisele minna. Kui tutvute Internetis ja mees tahab sinuga kohtuda, peaks tema selle vahemaa maha sõitma. Kui ta elab kaugel, võite kohtuda poolel teel. Aga kui sõit on kuni kolm tundi pikk, las mees teeb ise väljamineku, et sind näha.

7. Nõustud toitma tema lemmiklooma, kui ta on puhkusel. Ta on puhkamas ilma sinuta ja sa lähed loomapoodi, et tema lemmikule kvaliteettoitu osta. Kas sa ei tunne, et sind kasutatakse ära?

8. Lepid sellega, et mees hilineb igale kohtingule tund aega. Kui ta hilineb mõne minuti, ei tasu sellest numbrit teha. Kuid kui olete väljas käinud juba neli korda ja ta hilineb alati vähemalt pool tundi, muutud sina iga korraga üha enam ja enam tema jaoks jalamatiks.

9. Ta palub sul pärast seksi lahkuda. See on üks parimaid viise, kuidas teises inimeses jalamati tunnet tekitada (kui sulle just ei meeldi üksi magada). Kui tahaksid oma kallima kaisus uinuda pärast vahekorda, peaks tema olema teadlik, et see on sinu jaoks oluline.

10. Ta räägib sinu ees oma seksuaalsetest vallutustest. Sa pole tema sõber ega pea teadma, mitu kriipsu ta oma märkmikusse on tõmmanud.

Pead selgelt väljendama oma personaalseid piire. Mõtle välja, mis on sinu jaoks vastuvõetav ja mis on täiesti vastumeelne. Kui tahad, et ta oma minevikust ja eelmistest partneritest sinu ees räägiks, on see su oma valik. Inimesed on erinevad, aga ükski naine ei peaks olema kellegi jalamatiks, isegi kui tegemist on kõige rikkama ja nägusama mehega, keda eales kohanud oled. Kohtle end austusega ja siis teeb seda ka tema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles