Olulisi flirtimisnippe naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Flirtimine tähendab huvi väljanäitamist. Kui oled jäänud meeldiva inimese pilgu alla, siis reageeri sellele entusiastlikult ja sensuaalselt ning rõhuta flirtides oma häid külgi.

Jää iseendaks!

Kui märkad sümpaatse inimese silmis sädet – flirdi kelmikalt, ole pilkupüüdev ning tööta oma kehakeelega. Veendu, et ta märkab sinu naiselikke vorme ning säilita silmside, vahendab Coaching-blog.info.

Ära jäta endast võltsi või meeleheitel muljet – kõige olulisem on flirtimise juures iseendaks jääda.

Tunneta ebamugavat olukorda ja paku lahendusi!

Toredale flirdile võib järgneda restoraniskäik.

Mõned mehed kardavad, et naist välja kutsudes, tuleks ta viia ainult kallimasse restorani, sest muidu ei avalda nad piisavalt muljet. Siiski võivad naised selle ebamugava küsimuse enda peale võtta ja pakkuda välja mõne hubase ja taskukohase kohviku, mis teeb koosolemise veelgi meeldivamaks ja lahendab piinliku olukorra.

Leia ühine teema!

Lase oma silmarõõmul hobidest rääkida, see on teema, mis jätab mõlemale piisavalt ruumi flirtimiseks ja kelmikate kommentaaride tegemiseks.

Kindlasti leiate vestluse käigus ühise huvi ning see annab võimaluse midagi põnevat koos ette võtta. Ole innukas ja näita tegevuste vastu elavat huvi üles.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles