Kuidas korraldada kodus lõbus kohting?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas olete tüdinenud tavapärasest romantilisest õhtusöögist või kahekesi kinos käimisest? Tehke uutmoodi kohtinguõhtu, mis oleks lõbus ja meeldejääv.

Kohtingu lõbusamaks muutmiseks on mitmeid võimalusi, idiva.com pakub välja kaheksa viisi, kuidas korraldada teistsugune kohtinguõhtu.

1. Vaadake mõnd filmi ilma hääle ja subtiitriteta. Üritage koos mõelda, mida tegelased võiks rääkida ja ühtlasi mõelge koos välja filmi sisu. Mida vabamaks fantaasia lasete, seda naljakam on tulemus.
2. Tehke midagi köögis koos. Küpsetage šokolaadiküpsiseid või muffineid või valmistage värske salat. Jagage omavahel sööki ja nautige sellest tulenevat lähedust.
3. Joonistage koos. Otsi välja vesivärvid, kriidid või pliiatsid. Võite joonistada paberile või üksteise riietele. Veelgi parem – joonista parem tema kehale, selle jaoks pead pilgu heitma oma külmkappi, sest kehamaalingute jaoks saab hästi kasutada moosi ja vahukoort.
4. Minge öösel välja kuud ja tähti vaatama. Mis tooks teie romantilise poole veel paremini välja?
5. Rääkige üksteisele lugusid oma suhtest. Tuleta meelde, mida tema esimesel kohtingul kandis või kuidas ta sulle esmakordselt armastust avaldas. Meenutused tekitavad taas liblikad kõhtu.
6. Muutke oma magamistuba hotellitoaks. Number uksele, kommid patjadele, kenasti valmis tehtud voodi, puhtad saunalinad ritta, paber ja pliiats lauale armastuskirjade kirjutamiseks ja külm pudel valget veini.
7. Telkige siseruumides. Pange üles telk oma elutuppa, rääkige õudusjutte ja uinuge üksteise kaisus.
8. Tehke filmimaraton. Selle asemel, et valida tavapärased romantilised filmid, otsige suur hulk komöödiafilme või mõni fantaasiaseeria.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles