Tantsi end saledaks!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas unistad saledast kõhust või kaunitest säärtest? Vali endale treeninguks tantsustiil, mis sobib sulle kõige paremini.

Salsa - kogu keha trimmija

Selle lõbusa ja tujutõstva tantsu kiire tempo põletab kaloreid sama hästi kui ujumine või rattasõit, kirjutab Zest. Kui tantsid regulaarselt salsat, siis on see sama efektiivne kui kardiotreening ning aitab kaasa vererõhu ja kolesteroolitaseme stabiilsena hoidmisel.

Salsa sobib hästi, kui soovid rasvu põletada. Pöörded ja kiire jalatöö annavad pinget jalgadele ja tuharatele, ka käed saavad tubli koormuse. Kui tahad salsast viimast võtta, siis ela tõeliselt kaasa ja liialda oma liigutusi, et hakkaksid ka higistama.

Zumba – seksikas skulptor

Zumbas on latiinorütmid kombineeritud hip-hopi, kõhutantsu ja kestvustreeninguga. Selle abil saad põletada rasvu ja veidi lihaseidki kasvatada. Tund aega turgutavat tantsutreeningut kulutab 300 kuni 1000 kilokalorit, kaasates pea kõiki lihaseid ja vormides keha.

Tango – jalgade salendaja

Kas sulle meeldivad väljakutsed? See särtsakas Argentina pakub neid kindlasti. Tulemused on aga seda väärt. Jalatöö peab olema täpne - seega näevad lihased erineval moel vaeva ja tulemused saabuvad kiiremini. Keerukad liigutused arendavad tasakaalu ja koordinatsiooni.

Ceroc – rasvapõletaja

See on segu salsast ja džaivist ning sobib väga hästi võdisevast rasvakihist vabanemiseks. Ceroc on väga aeroobne ja dünaamiline tantsustiil, mida meil tuntakse vähe. See sobib hästi, kui soovid trimmida oma jalgu, reisi, puusi ja kõhtu. Parim on selle juures see, et tantsides sa ei märkagi seda, kui palju vaeva näed.

Sving, džaiv – ilusad tuharad

See on kogu keha treening, mis on nii lõbus, et sa ei saa arugi, kui kõvasti pingutad ja kui tugev trenn see tegelikult on. Eriti hästi mõjub see tuharatele, sest džaivis on palju hüppamist ja jalgadega vehkimist. Tagasihoidlikkusest pole selle tantsu puhul juttugi, nii et saad olla nii energiline kui ise soovid.

Peotants – vöökoha viimistleja

Distsiplineeritud tantsustiilid garanteerivad, et hoiad head rühti. Seetõttu tugevdavad need kõhtu ja seljalihaseid. Kui tantsid, siis tõmba kõht sisse ja kujutle, et sind tõmmatakse kaela tagant nähtamatu nööriga üles. Nõnda tugevdad oma selga ja see on hea kogu rühile – näed momentaalselt sale välja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles