Ilunipid, mis panevad mehed sulama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas kindlustada, et meeste pilgud oleks sinule naelutatud? Võtmesõnadeks on sädelev puuder ja seksikalt lohakas soeng.

Yahoo! Shopping vahendab juukse- ja meiginõuanded, mis kindlalt meeste tähelepanu tõmbavad.

Kasuta suitsusilmade tegemiseks sinist silmavärvi
Vaheta oma mustades ja hallides toonides silmameik meresinise vastu, et teha pehmemaid suitsusilmi. Kanna värvi nii laule kui alumisele ripsmejoonele.

Välguta mehele oma seksikat naeratust
Naeratus on alati lollikindel viis mehe tähelepanu võitmiseks. Rõhuta oma põski helendava põsepunaga ja näita talle oma ilusat naeratust!

Lisa dekolteele sädelust
Pintselda kehasädelust – mitte tugevat sära – oma dekolteele, tee seda T-kujuliselt (isegi Victoria Secreti modellid kasutavad seda nippi).

Muuda oma huuled suudeldavaks
Tulipunane huulepulk erutab meest kindlasti, kuid oma märgi tervele tema näole jätmine tuletab talle meelde tema pealetükkivat tädi – ilmselt ei olnud sa taolise mulje jätmise peal väljas. Spetsialistid soovitavad püsiva huulevärvi saavutamiseks erinevaid kihte üksteise peale kanda. Kasuta kõigepealt huulemarkerit, selle peale kanna sama tooni huulevärv ning lisa veel üks kiht huulemarkeriga.

Laisa tüdruku lokid
Unusta ära hobusesaba, mida trennis kannad. Pole midagi seksikamat kui suured ja vetruvad lokid. Nõuanne: mine magama märgade juustega. Järgmisel päeval kasuta kergelt koolutajat ja ongi korras.

Lollikindel kombinatsioon: märja efektiga nahk ja seksikad kontsad
Mehed on öelnud, et naised, kellel on kõrged kontsad ja kehakuju rõhutav seksikas kleit, on vastupandamatud. Kui plaanid näidata natuke (või palju?) oma jalgu, püüa valgust ja mehe pilku sädeleva ja niisutava ihupiimaga.

Seksikas, natuke lohakas soeng
Tehes omale krunni, tõmba mõned juuksesalgud sealt välja, et tekiks pehmem ja romantilisem soeng. Korrigeeri neid koolutajaga.

Kasuta säravat puudrit
Et saavutada helendavat efekti, kasuta puudrit. Kanna puudrit näole C-kujuliselt: alusta silma sisenurgast, tõmba üle kulmujoone ja lõpeta põsesarnal. Seejärel kanna natuke puudrit oma ninale, põskedele ja huulte kohale.

Näita oma metsikumat külge ajutise tätoveeringuga
Tätoveerimine on alati hea jututeema ja meestele meeldivad naised, kes näitavad oma metsikumat poolt. Suhted pole alati püsivad, seega veendu, et ka tema nimetähed su käel ei oleks püsivad! Mängi õhtul paha tüdrukut, loputa tätoveering hommikuks maha ning teeskle süütukest.

Ole loomulik
Ole loomulikult armas: kasuta läbipaistvat huuleläiget ja lase oma lemmikparfüümi olulistesse kohtadesse – põlvede taha, randmetele, kõrvade taha ja juustesse. Kas kannad miniseelikut või dressipükse, oma isiksuse särama panemine hoolimata riietusest on kõige suurem erutaja!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles