Neli põhjust, miks naisel peaks olema meessoost sõber

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui naistel on probleeme poiss-sõprade, kihlatute, abikaasade või armukestega, kelle poole nad siis pöörduma peaks? Kas sõbranna annab alati parimat nõu või oleks vaja hoopis mehe vaatenurka kuulda?

Tavaliselt küsivad naised nõu oma sõbrannadelt. See pole vale, kuid ehk pole see kõige õigem infoallikas. Miks? Sest su sõbrannad ei tea täpselt, millest nad räägivad, kirjutab Gal Time.

1. Mehed teavad, millest räägivad. Naised võivad üksteisele väga palju halba nõu anda. Samamoodi peavad mehed tunnistama, et nemad ei tea naistest nii palju, kui nad arvavad teadvat. Kuid kui sul on probleemid meestega, tasub pöörduda mõne meessoost sõbra poole.

2. See on lihtne sõprus. Sõprussuhtes meessoost isikuga on tunduvalt vähem draamat kui naistevahelises sõpruses. Muidugi on naiste vahel tugevad sidemed, kuid naised kipuvad liialdama ja suhteid keeruliseks muutma. Kui meeste vahel on suur arusaamatus, lahendatakse see üldiselt kiiresti. Televisioonis pole seriaali nimega «Meeleheitel koduperemehed» kindlal põhjusel, mõelge selle üle.

3. Sa õpid mehi tundma. See on nagu loomade jälgimine looduses. Tihtilugu saab mehi paremini tundma õppida nendega koos pubis istudes. Naised, kes on seda kogenud, teavad, et mehed ei käitu alati just kõige täiskasvanumalt, kuid teisest küljest hindavad naised seda lihtsust, mis meestevahelises suhtluses on. Kui mõistad, kuidas mehed omavahel käituvad, oskad edaspidi meestega paremini suhelda.

4. Hea moodus meestega tutvumiseks. Kui oled vallaline naine, pole paremat viisi meestega tutvumiseks kui läbi oma meessoost sõprade. Su meessoost sõber teab oma sõpru hästi, seega oskab valida, kellega sind tuttavaks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles