Kaheksa märki, et oled oma lemmikloomaga liiga lähedane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lemmikloomadega tegelemine mõjub tervisele hästi, aga kuidas saada aru, et kohtled oma lemmikut justkui oma last?

Kõik ju armastavad loomi. Ilmselt on sul endal või mõnel tuttaval lemmikloom. Ja arvatavasti oled arvamusel, et lemmik väärib vaid hoolitsust ja armastust. Mõnikord võib see armastus aga muutuda armsast hullumeelseks. Glo edastab kaheksa märki, mis viitavad sellele, et sinu suhe su lemmikuga pole see, mis ta olema peaks.

Sõbrakutse – su lemmikul on oma Facebooki konto ja tal on rohkem sõpru kui sinul. Kuigi sotsiaalmeedia tervitab neljajalgseid sõpru, oma kutsu nimel postituste edastamine («just jõudsin tagasi pargist – oi kui lõbus oli!») on mõnevõrra murettekitav.

Suhted teiste loomadega – viitad mõnele teisele koerale kui oma lemmiku poiss- või tüdruksõbrale. Teiste loomaomanike ja nende lemmikutega pargis kohtumine, et loomad omavahel mängida saaks, on normaalne, aga loomadele kohtingute korraldamine ei ole.

Hellitusnimed – kutsud lemmikut hellitusnimedega. Sa ajad oma looma ainult segadusse, kui pöördud tema poole nimedega nagu «kullake», «ahvike», «nunnuke» vms.

Lojaalsus – keegi on sulle öelnud, et pead valima tema või koera vahel. Kui asi jõuab nii kaugele, siis loodetavasti oskad õige valiku teha.

Kõik ilu nimel – su koer käib iga kuu maniküüris. Tänapäeval eksisteerivad küll lemmikloomadele mõeldud spaad, kuid see ei tähenda, et peaksid oma lemmikuga neid pidevalt külastama.

Moodsad partnerid – kannate ühte värvi riideid. Kõigile meeldivad sobivad toonid, kuid pea meeles, et su lemmikloom ei ole aksessuaar.

Pärandamine – jätad kinnisvara oma looma nimele. Loomadel ei ole vaja mõisa, autojuhti või perereliikviaid. Küll aga meeldivad neile maiustused.

Sünnipäevapeod – kutsud sõbrad oma lemmiklooma sünnipäeva tähistama. Üks asi on koerale tähtsal päeval närimiskondi ostmine, kuid hoopis teine lugu on siis, kui korraldad lemmikule suurejoonelise sünnipäevapeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles