Viis kleiti, mis igal naisel peaks olema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

1. juunil tähistati rahvusvahelist kleidi kandmise päeva, kuid millised on need kleidid, mis iga naise garderoobis võiks olla ja oleks sobilikud erinevatel sündmustel kandmiseks? Siit leiad viis kõige tähtsamat kleiti.

Kes ei armastaks kleiti, millele saab alati kindel olla? Pole oluline, kas su silme ette tuleb maani ulatuv maksikleit või väike seksikas must kleit, lõõgastumine mugavas rannakleidis või piduliku kleidiga peole minek, kleidid võivad olla flirtivad ja muudavad naiselikumaks, kirjutab Gal Time.

Kõige olulisem: väike must kleit
Igal naisel peaks see olema. Kas eelistad alt laiemaks minevat kleiti, liibuvat või hõlmikkleiti, vali see, mida saab kanda nii õhtusel üritusel kui ka päeva ajal. Hõlmikkleit toob esile keskkoha ja rinnad tänu sidumist võimaldavale lõikele ja pikkust rõhutavale V-kaelusele. Kui tahad oma väikse musta kleidi muuta õhtukleidiks, vali liibuva joonega kleit ja midagi, mis selle kaasaegseks ja seksikaks muudaks (mõtle lukkude ja ilulisandite peale).

Värviline kleit
Kuna suvi on juba ukse taga, on värviline kokteilikleit ideaalne iga suvise peo jaoks. Tavalised värvid, neoonvärvid ja pastelsed toonid pakuvad värsket ning moodsat külge igale klassikalisele kleidile. Veendu, et su värvikirev riietus oleks mugav ja õhuline ning otsi siidist ja šifoonist kleite, mida saab ka õhtusel üritusel kanda.

Pilgupüüdja
Kunagi ei tea, millal võid saada viimase minuti kutse ja tahad selleks ju valmis olla. Ilusa õhtukleidi omamine on tark tegu. Õhtukleidi otsimine viimasel minutil on väga stressirohke ja võib minna kulukaks. Selle asemel hoia pilk peal allahinnatud kleitidel, sest nii võid leida õigel ajal oma figuurile sobiva kleidi, mida saad alati pidulike ürituste puhul kasutada.

Lõbus kleit
Sädelev kleit on ideaalne võimalus lisada oma garderoobile glamuuri. Otsi kleiti, millele saad jaheda ilma korral kardigani peale või retuusid alla panna. Kui sädelus tundub olevat natuke liiast, võid valida midagi suure mustriga. Väikese ja tagasihoidliku mustriga kleidid sobivad kontorisse ja on vahelduseks igapäevasele kostüümile. Suuremad mustrid sobivad paremini õhtuks.

Maksikleit
Maksikleit sobib igale üritusele. Kas pead päeva jooksul asju ajama või suunduma õhtusele grillipeole – maksikleit näeb igas olukorras šikk välja. Pidulikumal puhul pane jalga metallikarva kingad või kaela suur ehe. Igapäevaselt võid maksikleidi juurde sobitada madalad jalanõud ja teksajaki. Põrandani ulatuvad kleidid on väga mitmekülgsed – õige maksikleit on sobilik ka sügishooajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles