Iga kolmas loodab tõelise armastuse leida puhkusel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küsimusele, kus loodate kohata oma elu armastust, vastas 10 000 vallalist. Saksamaal Elitepartner.de poolt läbiviidud küsitlusest selgus, et iga kolmas loodab armuda ja elukaaslase leida puhkusel.

«Flirtimisel ei tasu mõelda kohe suurele armastusele – nii kaitsed ennast pettumuse eest,» soovitab psühholoog Lisa Fischbach.

«Naudi tähelepanu, kuid pea meeles, et puhkusel olles kohtab harva elu armastust,» märkis ta.

Puhkusel olijad on Fischbachi sõnul vähem usaldusväärsemad. «Seda, kas vastassool on sinu vastu ka tegelikult sügav huvi, on puhkusel olles raske ära tunda,» nentis psühholoog ning lisas, et tavaliselt selgub see alles pärast reisi.

«Puhkusel näidatakse tavaliselt oma parimaid külgi, sest ollakse lõdvestunud ja rõõmus,» märkis Lisa Fischbach ning täpsustas, et nõrkusi ja probleeme varjatakse, kuna igapäevane töö ja stress on selja taha jäetud.

«Milline on sinu huviobjekt igapäevaelus, mis tööd ta teeb ja kuidas ta tegelikult käitub – nendele küsimustele on puhkuse ajal raske tõsisemaid järeldusi teha,» ütles Fischbach.

Ta andis nõu, et kui oled kohanud kedagi, keda näed ka tulevikus enda kõrval, siis ära kiirusta - võta aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles