Nancy: muusika on endiselt väga oluline osa minu elust

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nancy
Nancy Foto: Raigo Pajula

46-aastane poplaulja Nancy Himma rääkis ajakirjale Naised, et ootab väga festivalil «Back to the 90’s» esinemist, sest muusika on jätkuvalt väga oluline osa tema elust.

Kuigi Nacy on suurel laval esinenud juba aastaid, oli tal enda sõnul ka eelmisel aastal kerge lavanärv sees. «See tunne lausa halvab mind, aga mõnus on ka,» ütles ta.

90ndatel tehtut naine enda sõnul kuidagi häbeneda või unustada ei kavatse. «Ma ei vaeva oma pead igasuguste mõttetute asjadega, minu jaoks oli see muusika oluline ja on nüüdki. Kui keegi seda retroks peab, siis lasku käia. Mina teen seda, mis minule meeldib, ja ongi kõik!»

Möödunud aega peab ta äärmiselt lõbusaks, põnevaks ja meeldejäävaks. «Miks peaks üldse midagi häbenema? Miks peaks pea liiva alla petma ja ütlema, et ma pole teinud? See oli selline aeg ja mis siis, see oli tõesti tore,» selgitas ta.

Nancy rääkis veel, et ainult muusikaga ta siiski tegeleda ei taha, kuigi tal ei ole kunagi olnud nii-öelda põhitööd. «Ma ei arva, et peab olema ainult üks hobi, üks kirg, üks kutsumus. Inimene peab tegema seda, mis talle meeldib, ja minule meeldivad ausalt mitmed asjad.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles