Mis muudab naised meeste jaoks vastupandamatuks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvatakse, et meestele meeldivad vaid pringilt vormis ja laitmatu välimusega naised, kuid kas see ka tegelikult tõele vastab või on aeg antud müüt unustada?

Mehi iseloomustatakse tihti kui lihtsaid olevusi, kes ei ole suutelised mitme asjaga korraga tegelema, samas aga suudavad mehed olla sama keerulised kui naised ja meeste vajadused pole sugugi lihtsad, kirjutab Female First.

Naeratus
Fantastilise naeratusega naine – eriti kui see naeratus on suunatud meestele – sulatab mehed. Esiteks muudab see mehed relvituks ja paneb unustama hirmu naisele läheneda. Tõeline naeratus laseb meestel hinnata naise iseloomu – julgelt naeratav naine on väga atraktiivne, sest tundub enesekindel ja sisemiselt õnnelik. Ühtlasi on huuled väga sensuaalne kehaosa ja mehed peavad huuli seksikaks.

Välimus
Mehi tõmbab tihtipeale naiste poole, kes pole perfektsed – neile meeldib naise arm kulmu kohal, omapärane sünnimärk või kulmukaare kuju. Teiste sõnadega on väikesed ebatäiuslikkused need, mis kinnitavad, et tegemist pole masstoodangu või meikimise abil saavutatuga, vaid reaalse inimesega. See annab meestele võimaluse piiluda tõelise sinu sisse, näha seda, mis muudab sind ainulaadseks ja tõeliselt vastupandamatuks.

Kumerused
Rinnad, pepu, puusad ja reied lummavad mehi, seega ära näe liialt vaeva dieetide või jõusaaliga. Jah, tegele mõlemaga, kuid taju piiri, millal kõhn muutub liiga kõhnaks ja lamedad kõhulihased muutuvad liiga lamedaks. Ürgsel tasandil tõmbavad mehi laiade puusadega naised nagu Kim Kardashian, sest laiad puusad vihjavad sellele, et naine on hea sünnitaja.

Mõistus
Mehi tõmbab ligi ka see, mis peitub sinu sees. Intelligentne vestlus on üks parimaid valikuid eelmänguks! Naine, kes on võimeline arutlema uue maailmakorralduse plusside ja miinuste või Lähis-Ida poliitiliste ülestõusude üle, on meeste jaoks erutav. Naine, kes stimuleerib meeste mõistust ja hormoone, on tunduvalt atraktiivsem, sest olgem ausad, kui valik põhineks vaid välimusel ja seksil, hakkaks mehel ruttu igav.

Iseseisvus
Naine, kellel on oma sissetulek, isiklik kodu ja kes omab kontrolli selle üle, mis suunas tema elu liigub, on atraktiivne mitmel põhjusel. Iseseisval naisel on reeglina positiivne hoiak ning suures koguses enesehinnangut ja –kindlust. Kõik see on afrodisiakum, millele mehed ei suuda vastu panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles