Kuidas tõsta esile siniseid silmi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zooey Deschanel
Zooey Deschanel Foto: SCANPIX

Kõige täiuslikuma meigi saavutamiseks peaks lauvärvi valides silmavärvi kindlasti arvesse võtma. Suitsuselt seksikast kuni lõbusalt flirtivani – silmade õige värvimine võib kogu välimust muuta.

Näitlejannadel nagu Zooey Deschanel (pildil), Nicole Kidman, Megan Fox ja Rooney Mara on üks ühine tunnusjoon: helesinised silmad. Heledate silmade puhul tuleb õiget lauvärvi valides lähtuda sellest, et värvitoon tooks silmi esile, mitte keskenduda oma lemmikvärvi kasutamisele, kirjutab Hello Magazine.

Heledate silmade esiletõstmine
Kui tegemist on heledate silmade värvimisega, on parim viis vältida tumedaid toone nagu näiteks must. Kuigi must värv on kõige levinum, võib see olla liialt tugev ja silmatorkav. Pruunid ja hallid toonid on sobilikumad nii kontuurpliiatsi kui ripsmetuši puhul. Kui su silmaalused pole väga tumedad, võid katsetada tumedat violetset ripsmetušši, mis rõhutab siniseid toone.

Millised värvid sobivad kõige paremini?
Tingimata tuleb värvid omavahel hästi segada ja üritada mitte lasta neil tähelepanu röövida silmadelt, mis on tavapärane viga. Värvitoon, mis siniseid silmi kõige paremini rõhutab, on naaritsakarva hallikas pruun toon. Värvi tuleb vaid üks kerge kiht silmalaule kanda ja alumiste ripsmete alla tõmmata värviga väga peenike joon.

Tugevama efekti saavutamiseks proovi tumepruuni, kuid veendu, et tegemist poleks punaka või terrakota värvi pruuniga, mis annab heledatele silmadele väsinud ja ärritatud mulje. Seda tooni tuleks kanda silmadele mõõdukalt, samamoodi tõmmates ripsmete alla kerge joone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles