Viis põhjust, miks prillidega naised on seksikad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudele meestele jäävad silma naised, kes kannavad prille. Mis on põhilised tegurid, mis teevad prillidega naised meeste silmis võluvaks?

Mitstil.com toob välja viis olulist põhjust, miks naised peaksid prille kandma.

1. Intelligentsuse sümbol

Targad naised on seksikad. Prillidega naised näevad välja intelligentsemad ja mehed eelistavad loomulikult arukaid naisi rumalatele. Prillid on olnud alati intelligentsuse sümboliks – need moodustavad kaunite näojoontega harmoonilise terviku.

Kuid ettevaatust! Kindlasti ei piisa ainult korrektsest välimusest - tuleb jälgida ka oma väljaütlemisi ja käituda kombekalt.

2. Prillid on vahend tähelepanu tõmbamiseks

Kas naised teevad seda teadlikult või mitte, kuid prillide kohendamine või puhastamine äratavad kindlasti kõrvalolijate tähelepanu.

Pilke püüab ka see, kui võtad prillid aeg-ajalt eest või kasutad neid ainult lugemiseks. Igal juhul köidavad need tegevused ka meeste tähelepanu.

3. Õpetaja pilk

Kõik teavad, milline on õpetaja etteheitev pilk, kui oled midagi valesti teinud. Seesama pilk kerge kulmukortsutusega võib meeste silmis hoopis atraktiivsena tunduda.

4. Vigade märkaja

Prillide eelis on veel seegi, et oled prillidega tähelepanelikum ja märkad paremini vigu kui kontaktläätsesid kandes. Prillid loovad iseteadliku pilgu, mis on meeste arvates samuti armas.

5. «Abitu»

Mõnikord võib tänu prillidele ka abitut mängida. Näiteks kui oled oma prillid koju unustanud ega näe tänaval silte lugeda, saad mõne meesterahva endale appi kutsuda. Nägemispuudega naist on iga inimlik mees nõus aitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles