Viis asja, mida mees voodis rohkem tahaks, aga ei tihka küsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksuaalekspert Johanna Lyman kirjutab portaalis galtime.com, et koostas küsitluse, selgitamaks välja seda, mida mehed magamistoas rohkem tahaksid, kuid ei tihka oma naiselt paluda. Vastustest selgus viis peamist soovi.

1. Rohkem oraalseksi

See vast kedagi ei üllata. Üllatavaks võib osutuda aga see, et enamik mehi ei taha ainult oraalseksi, vaid nad peavad seda parimaks eelmänguks.

2. Striptiis

Seda sinult, mitte mingilt suvaliselt stripparilt. Samas vastasid mehed, et neid ei huvita see, kas naisel on täiuslik keha või mitte. Eriliseks teebki kallima striptiisi see, et on see on mõeldud vaid tema oma mehe silmadele, mitte kellelegi teisele. Mehed armastavad silmadega ja naise keha vaatamine on neile väga erutav.

3. Võta mõnikord juhtimine enda kätte

Pärast pikka tööpäeva täis otsustamist ja korraldamist tahaks mees mõnikord lasta ka oma naisel ennast juhtida. Haara tal lipsust ja suuna magamistuppa. See ei tähenda, et peaksid domineerimisega väga kaugele minema, kuid vahel initsiatiivi enda kätte võtmine murrab rutiini.

4. Näita välja, et ihaldad teda

Ka mehe ego on õrn. Mõnikord tahabki ta, et sa juhtimise enda kätte võtaksid hoopis seetõttu, et tahab teada, kas sa veel ihaldad teda. Ka mees januneb intiimsuse, mitte ainult seksi järele.

5. Ära keeruta

Naistel on kombeks öelda üht ja mõelda midagi muud. Mees ei ole aga mõtetelugeja. Ole otsekohene ja ütle välja, mida sa mõtled – nii voodis kui mujal. Ausus tasub end kuhjaga ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles