Rinnaimplantaadid parandavad naiste voodielu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring näitab, et naised, kel on kunstrinnad, naudivad seksi pärast operatsiooni rohkem kui enne.

Tundub loogiline, et suurte rindadega naisi ihalevad mehed rohkem, kuid uuringu järgi naudivad rinnaimplantaatidega naised ka ise seksi rohkem, vahendab limelife.com. Selgus, et 61 protsenti kunstrindadega naistest olid vahekorras rohkem kui varem ning 75 protsenti nende partneritest tunnistas, et nende seksuaalelu on paranenud.

Ilukirurgiast abi saanud naised on enda sõnul oma seksuaaleluga rohkem rahul ja saavad ka sagedamini orgasme. 34 protsenti naistest väitis, et kogu nende elukvaliteet on paranenud tänu rinnaoperatsioonile.

Nimetatud uuringu puhul ei tasu jätta märkimata, et selle tellijaks oli ilukirurgiaga tegelev ettevõtte. Loomulikult soovib firma uuringu tulemustega operatsioonide populaarsust tõsta. Siiski on ka tulemused mõistetavad, sest naistele on seksuaalnaudingu puhul nende enesehinnang väga oluline.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles