Kohad, kus on eriti põnev suudelda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armunutele teadmiseks: suudeldakse kõikjal - olgu see südamlik hüvastijätt bussijaamas, kinos või romantilise päikeseloojangu ajal. Ka argipäev pakub piisavalt palju kohti ja võimalusi suudlemiseks. Millised on neist põnevaimad kohad, saame teada Elitepartner.de vahendusel.

1. Ukse ees
Pärast esimest, teist või viiendat kohtumist on suudlemine oma maja ukse ees põnevaim koht. Olete veetnud koos suurepärase õhtu ja teate, et üks suudlus võib selle õhtu veel meeldejäävamaks teha. See on koht, mis tõstab sinu ootusärevuse ja põnevuse haripunktini.

2. Kirjutuslaual
Tõepoolest, ka töö juures võib leida paarikesi. Kuid paraku saad oma tundeid töökeskkonnas
väga minimalistlikult välja näidata, sest pead arvestama ka kolleegidega. Kirglikud suudlused on lubatud vaid töövälisel ajal. Kuna keelatud vili on aga kõige magusam, siis kirglik suudlus kirjutuslaua najal muudab selle koha eriti atraktiivseks.

3. Kinos
See sõltub muidugi filmist – loomulikult mõjub romantiline film teistmoodi kui põnevusfilm. Õnnelik lõpp tekitab teis mõlemas tundeid – mõnikord tunnete end kui ekraanil olevate kangelaste nahas. See on parim koht glamuurseks suudluseks.

4. Proovikabiinis
Tõsi, veidi tobe on see küll, aga kahekesi kitsas riietuskabiinis viibides tekib intiimne hetk. Teadmine, et olete kõigile nähtavad teeb olukorra veelgi põnevamaks.

5. Avalikus kohas
Šokeeriv - suudlev paarike keset väljakut! Võite kindlad olla, et tõmbate suudeldes kõikide pilgud enda peale. Kõige parem on selle juures see, et unustate suudeldes ümberringi toimuva ja see tunne rabab teid jalust. Ja kui keegi tõesti julgeb väita, et see on häbitu, mida te teete, siis on ilmselge, et ta on jube armukade.

6. Autos
Absoluutne klassika: takso tagaistmel või isiklikus autos. Hellitused ei paku ainult põnevust, vaid tekitavad tõeliselt noorusliku tunde. Kui istute ise juhi kohal, siis pidage parem mõneks ajaks auto kinni.

7. Pargipingil
Suudlemine kaunis keskkonnas, ilusa vaatega järvele on eriti tore. Kui soovid privaatsust, otsi selleks pargis üksildane nurgake, kui soovid aga kõigile oma õnne näidata, vali koht kesklinnas - see on maitse asi.

8. Kirikus
Kui romantiline sa oled? Kõige romantilisem hetk seostub kirikus laulatusega, mil pastor peigmehele lausub: «Võite pruuti suudelda». See hetk ajab kõikidele kohalviibijatele pisarad silma ja toodab adrenaliini. Mälestused seoses selle suudlusega on unustamatud.

9. Voodis
Seda ei pea ilmselgelt lahti seletama. Voodi on lihtsalt imeliselt intiimne koht – suudlused enne magamaminekut või peale ärkamist on üksteise embuses väga erilised.

10. Kõikjal
Ei, see ei ole nali! Lihtsalt tähelepanek. Kui sa tunned, et see on õige koht üheks hingematvaks suudluseks, siis pole tähtis, kus sa parasjagu oled. See hetk on just teie jaoks siin ja praegu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles