Kolm asja, mis võivad rikkuda iga värske suhte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte alguses käituvad kõik parimal tasemel, et endast hea mulje jätta. Tihti avastatakse alles mõne aja pärast, et inimene, kes näitas end alguses heast küljest, osutus tegelikult kellekski muuks.

On aga kolm kindlat märki, mis näitavad ka verivärske suhte puhul, et tegemist ei ole hea inimesega, kirjutab yourtango.com.

Valetamine

Valede ilmsikstulemine on esimene suhtetapja. Kui juba suhte alguses ei saa teist poolt usaldada, siis muudab see potentsiaalse püsisuhte tekkimise võimatuks.

Vandumine

Kui mees esimesel kohtingul ainult vannub, siis tundub see naisele eriti eemaletõukav. See näitab, et ta ei austa ei naist, ega ka iseennast.

Ebakindlus või liigne omanikuinstinkt

Suhe peaks elu paremaks tegema, mitte tekitama tunde, et oled vangis. Siis ei ole enam olulinegi, kui atraktiivne või kui tark kaaslane on. Kui ta on nii ebakindel, et ei suuda muule mõeldagi, kui uuest partnerist ilmajäämisele, on see suureks ohumärgiks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles