Marika Vaarik: 50selt tunduvad omandatud oskused mõttetud

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Vaarik.
Marika Vaarik. Foto: SCANPIX

Näitleja Marika Vaarik (49) tunnistas ajakirja Eesti Naine juuninumbri kaaneloos, et ehkki iga lavastusega saab täiuslikumaks, tunneb ta nüüd, pea viiekümnesena, et ei oska ikka veel mitte midagi.
 

«Ehkki ka 30-aastaselt oled ju teatris juba kaua töötanud ja 40selt täiesti küps, vaata et vana, siis 50selt saad aru, et need oskused, mis sul on, tunduvad nii mõttetud, nii esimene aste…»

Ent õnneks teab ta rohtu, mis säärast enesekriitikat leevendada aitab: tähtsaim on säilitada uudishimu!

Viimastel nädalatel, seoses «Suure õgimisega», on Marika enim mõelnud kriisidele, mida tekitab ebakindel tulevik ja elamata elu paine. Marikal pole siiski enda sõnul suuri kriise olnud. «Muidugi on hetki, kui võin olla nii kurb ja haavatav, et nuta või silmad peast. On ju väga erinevaid olukordi.»

Ja vahel lähebki ta meelega kurbuses lõpuni. «Seda peab ka suutma. Pärast on väga hea olla. Ja lõbutsema peab ka nii, et saad täiesti tühjaks. Ka siis on väga hea olla.»  

Loe Marikast pikemalt ajakirja Eesti Naine juuninumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles