Kaheksa asja, mida massöör sulle ei ütle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaaž
Massaaž Foto: SCANPIX

Lõõgastav massaaž tundub suurepärase turgutajana. Kui lebad aga alasti massaažilaual ja võhivõõras inimene puudutab su keha, siis tekivad pähe igasugu kriitilised mõtted.

Kas ta arvab, et ma olen liiga paks? Kas ma olen liiga karvane? Siin on kaheksa asja, mida massöörid tegelikult oma klientidest mõtlevad, kirjutab totalbeauty.com.

Me arvame, et sa oled aluspükse jalga jättes liiga häbelik

Kas oled massaažist loobunud selle pärast, et ei taha end alasti näidata kellelegi, kes pole arst? Arusaadav. Õnneks võib massaažis püksikud jalga jätta. Massöör saab oma töö tehtud ka siis, kui sul on aluspesu seljas, kuigi neid tõepoolest ei huvita, kas oled alasti või mitte. Nad on alastusega harjunud ja nende silmis ei ole see midagi erilist. Erandiks on see, kui sul on päevad. Ilmselgelt ei ole siis soovitatav üleni alasti olla.

Meil on räpaseid mõtteid

Enamik massööridest suhtub oma töösse ravija pilguga. Nad mõtlevad sellele, kuidas ja milliste liigutustega su terviseprobleeme lahendada, mitte sellele, kui seksikas (või ka mitte seksikas) sa oled. Aga otse loomulikult on raske mitte märgata seda keha, mille kallal nad töötavad. Enamik hoiab oma mõtted enda teada, kuid mitte kõik. Seega, kui tunned end imelikult, peaksid kindlasti midagi ütlema. Kui sind häirib see, et ta masseerib sind kubemele liiga lähedalt, siis ütle otse, et see sulle ei meeldi. Samuti ole otsekohene, kui ta kommenteerib sinu keha. Hea massöör tahab, et sul oleks kogu aeg mugav olla.

Ma kardame seda, kui sa jääd magama

Hämarad tuled, mahe muusika ja lõõgastav olek. Pole ime, kui jääd tukastama. Magades võib aga juhtuda piinlikke asju, mida massöörid pelgavad. Nimelt võivad inimesed unes valjult rääkida või ka kätega vehkida.

Kui sa oled purjus, siis saad kehva massaaži

Millegipärast arvavad paljud, et massaaži võib minna purjus peaga. Seda eriti, kui ollakse hotellis või puhkusel. Vintis peaga inimest aga raske masseerida, sest ta on tuim. Purjus peaga võid heast kogemusest ilma jääda, sest võid magama jääda või sa ei tunneta oma keha nii hästi. Kui tahad juua, tee seda pärast massaaži.

Me tahame su telefoni minema visata

Sõnumite saatmine ja telefonihelin ei sobi kokku massaaži rahustava eesmärgiga. Inimesed tegelevad oma telefoniga sessiooni ajal aga rohkem, kui võiks arvata. Ära tööta oma lõõgastusvõimalusele vastu, mine sellega kaasa. Midagi ei juhtu, kui jätad oma nutitelefoni tunnikeseks tähelepanuta.

Sa lõhnad

Duši all käimine enne massaaži võiks olla ilmselge, kuigi paljud lähevad sinna kas otse trennist või siis on nad mingil muul põhjusel pikalt pesemata. See on massööridele väga ebameeldiv ning nad võivad sind ka enne protseduuri pesema saata.

Litsents ei näita midagi

Erinevad diplomid ja aukirjad ei pruugi tähendada seda, et saad kindlasti unustamatu massaažikogemuse. Aukirjad põhinevad pigem teoorial kui praktikal. Kui otsid paremat, siis kuula maad ja küsi nõu oma tuttavate käest.

Me teeme su üle nalja, kui oled ära läinud

See võib tunduda eriti õel, kuid mõned massöörid on kokku puutunud väga naljakate olukordadega ja ka nemad tahavad sellest rääkida. Pärast tööd räägivad nad omavahel naljakatest olukordadest ja inimestest, kellega nad kokku puutusid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles