Alanis Morissette on valmis oma last imetama ka kuus aastat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alanis Morissette
Alanis Morissette Foto: SCANPIX

38-aastane lauljanna rääkis telesaates Good Morning America emadusest ja laste külge klammerdumisest. Muuhulgas kinnitas ta, et imetab oma last nii kaua kuni poeg seda tahab, kas või kuus aastat.

Morissette’i poeg Ever on 17 kuud vana ja kui naiselt küsiti, et kas ta oleks valmis teda ka kuueaastaselt imetama, kinnitas naine, et lõpetaks imetamise vaid siis, kui laps on selleks valmis, vahendab Daily Mail.

«Mõned lapsed lõpetavad ise kaheaastaselt, mõni paar aastat hiljem, see oleneb lapsest,» rääkis ta. «Mina lõpetan siis, kui ta ütleb, et aeg on lõpetada.»

Staari kommentaari põhjustas ajakirja Time esikaas, millel oli foto naisest, kes imetas oma kolmeaasast last. Pilt põhjustas väga suure vastukaja ja tuliseid arutelusid sellest, kas see on normaalne.

Alanis Morissette selgitas, et tema soovib oma last ja tema heaolu kaitsta ning et see arengufaas on lapse elus väga oluline.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles