Feromoonipeod on uued kiirkohtingud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õige inimese lõhn on erutav.
Õige inimese lõhn on erutav. Foto: SCANPIX

New Yorgis ja Los Angeleses on välja mõeldud uus moodus, kuidas leida endale sobivat kosilast, ilma et peaks arendama kohmetut vestlust. Nimelt korraldatakse feromoonipidusid, kus osalised saavad üksteist nuusutada.

Pidude looja Judith Praysi sõnul annab lõhn kõige paremini ja intuitiivselt mõista, kas keegi tundub erutavana või mitte, vahendab The Frisky.

Hormoonide nuusutamise peol on ka omad reeglid. Osalised ei tohi ennast mitte mingi moel lõhnastada ja nad peavad kaasa võtma T-särgi, millega on maganud viimased kolm ööd. Särgid nummerdatakse ja pannakse kilekottidesse. Seejärel joovad vallalised absinti ja asuvad särke nuusutama, kuniks leiavad oma lemmikud.

Kui nad on otsustanud, millise lõhnaga särk neile kõige rohkem meeldib, tehakse neist nummerdatud kilekotiga koos pilti. Pilte näidatakse suurel ekraanil ja kohtingule soovijad saavad seejärel otsustada, kas nad tahavad huvilisega kohtama minna või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles