Seitse sammu meeliülendava seksini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurepäraste voodirõõmude nimel ei ole oluliseks mitte kvantiteet vaid kvaliteet. Kui tahad, et su seksuaalkogemused oleksid paremad, siis võta midagi selle nimel ette.

1. Oma vajadusi ei tohi maha suruda

Naised lepivad liiga kergekäeliselt vähemaga, kirjutas Huff Post. Nad on abivalmid ja vastutulelikud, kardavad hülgamist ning tahavad vaid heameelt valmistada. Seega loobutakse sellest, mida ise vajatakse ning seda ka seksi puhul. Naine peab aga märkama, et nõnda käitudes muudab ta iseenda elu masendavaks.

Tõepoolest, suhtes peab tegema kompromisse, kuid ilma enda vajadusi rahuldamata ka ei saa. Vastasel juhul tekib vastumeelsus ka oma partneri vastu. Seetõttu peabki naine märkama, mida ta seksuaalselt vajab ning milleta ta kuidagi ei saa. Oma vajadusi ei tohi ignoreerida.

2. Räägi oma soovidest partnerile

Kui sa ei suuda oma partnerile öelda, mida sa voodis eelistad, siis ei tohiks sa temaga magadagi. Seks on hea siis, kui usaldad oma partnerit ja tunned end temaga turvaliselt. Kui kardad kallimalt midagi paluda või välja öelda, mis sulle meeldib, siis ei saa seks kunagi olla midagi enamat kui keskpärane.

Teine samm järgneb esimesele – kui oled mõistnud, mida sa voodis eelistaksid, siis pead seda oma partnerile selgelt ütlema. Ebaõiglane on eeldada, et mees on mõtetelugeja ja et ta peaks kuidagi oma armastust tõestama, ilma et ta su vajakajäämistest kuidagi teaks. Hea seksi eelduseks on hea suhtlemine.

3. Lepi oma kehaga sellisena, nagu see on

Enda keha peab tunnetama, et aru saada, mis tundub mõnus ja mis mitte. Seda on aga raske teha, kui sa ei ole oma kehaga rahul ja muretsed selle kuju või kaalu pärast. Ainult pealiskaudne jobu heidaks naisele ta puudusi ette. See, kes nii teeb, on ilmselt ise kompleksides oma keha pärast.

Enesekriitika kortsude, tselluliidi, rasedusarmide ja keharasva pärast peab lõppema, sest see ei lase seksiisul tekkidagi. Enesega rahulolu on hädavajalik, et olukorda nautida.

4. Ära keeldu kunagi seksist karistuseks ja ära kasuta seda preemiana

Vanema generatsiooni seas on palju selliseid naisi, kes on harjunud kasutama seksi selleks, et mehega manipuleerida. Enamik naisi saab tänapäeval aru, et see käitumine on väär ja viib katastroofini. Mehed ei taha, et neid kontrollitaks ja karistataks – seda eriti seksiga. Nad ei taha end väikse poisina tunda.

Kui oled partneri peale vihane või kui ta on sind kuidagi haavanud, siis pead oma tundeid temaga jagama täiskasvanulikul moel. Võid ka öelda, et oled liiga endast väljas, et praegu seksida.

Mehele ei tohi aga jääda muljet, et oled valmis taga magama vaid sulle sobivatel tingimustel. Kui premeerid meest seksiga, siis objektiseerid ennast ja seksist saab kaup. Intiimsus ja teineteise nautimine kaob, sest seksist saab äritehing, milles kehad on kaupadeks.

5. Lemmikloom toast välja!

Pontu ja Miisu on küll väga armsad, aga magamistuppa neil asja ei ole, kui tahad oma kallimaga armatseda. Loomad võivad muutuda isegi armukadedaks ja koerad võivad hakata haukuma või urisema. Kass võib hüpata voodile ja teid segada. Ära lase neil olukorda häirida ja sulge uks.

6. Võta asja huumoriga

Seks peaks olema ka lõbus. See võib olla väga hea, kuid mõnikord võib midagi nässu minna. Hea huumorimeel aitab siin hädast välja. Naera enda või koomiliste aspektide üle, et kogu kogemusele ei lasuks liigset pinget. Suur armastus ei tähenda, et parterisse ja seksi peaks suhtuma ülima tõsidusega. Huumor leevendab pinget ja see on hea moodus, kuidas kallimaga sidet luua.

7. Naudi nii andmist kui saamist

Parimad seksuaalkogemused tulenevad sellest, kui mõlemad pooled on valmis teist rahuldama. Jagamine ongi see, mis vahekorra nii imeliseks teeb. Tehniline pool on üks asi, aga kui üks partneritest saab aru, et teine ei ole oma mõtetes tegelikult «kohal», siis võib see kogemuse rikkuda.

Suurepäraseks armastajaks ei tee mitte tehnilised oskused või erilised poosid, vaid atraktiivsus ja võime kallimale rõõmu pakkuda. Kui mõlemad näitavad välja seda, et nad siiralt hoolivad teineteisest ja on valmis soovidele vastu tulema, siis muutub seks imeliseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles