Pruudid muudavad oma Facebooki suhtestaatust juba enne pulmi

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üha rohkem on neid kannatamatuid pruute, kes märgivad end Facebookis abiellunuks juba enne laulatuse algust.

Briti ettevõte David's Bridal viis läbi uuringu, mis näitas, et 49 protsenti nii meestest kui naistest on muutnud või muudaks oma Facebooki staatust abiellunuks vahetult pärast tseremooniat. Ligi pool naistest teeb seda juba enne ametliku paaripaneku algust, vahendab Daily Mail.

Pulmakorraldaja Melissa Barrad rääkis ajalehele, et on Facebooki suhtestaatuse muutmisest teinud lausa tseremoonia osa. Barrad põhjendas seda tänapäevale iseloomuliku võimalusena enda abielust teadaandmiseks. Tema selgitusel märgivad noored end abiellunuks ka veel pulmaööl ning enamik teeb seda vähemalt järgmise päeva hommikuks.

Kuigi pulmaööl Facebookis käimine võib tunduda ebaromantilisena, näitab see uuring taas, kui olulisel kohal on inimeste elus sotsiaalmeedia.

Melissa Barradi sõnul hakkavad abiellunute Facebooki-sõbrad staatuse muutmata jätjatelt juba kuue tunni möödudes pärima, miks nad viivitavad ja miks nad pole oma suhtestaatust muutnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles