1. juunil tähistatakse kleidi kandmise päeva

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel laupäeval, 1. juunil tähistatakse üle maailma kleidi kandmise päeva (Wear a dress day). See traditsioon sai 2010. aastal alguse Facebookist ning on saanud äärmiselt populaarseks.

Kleidi kandmise päev on lihtsalt üks lõbus päev, mil nautida kleidi kandmise ilu. Kleidi kandmise päeva idee sai alguse USAst - ühest lihtsast vestlusest teemal, kui ilusad on kleidid ning et naised peaksid neid rohkem kandma. Idee riputati üles Facebooki ning 27. maiks oli Facebooki ürituse osalejate listis tervelt 100 000 inimest.

Kleidi kandmise päeva tähistatakse tegelikult kaks korda aastas - 1. juunil ja 1. detsembril. Ning sellel päeval polegi suurt muud mõtet kui see, et võiksid leida veel ühe põhjuse kleiti kanda ja ennast tõeliselt naiselikuna tunda. Pane sel päeval selga oma kõige ilusam kleit ja naudi tähelepanu!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles