Sugulaste pulm viis kokku uue paari

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Marii (25) tutvus oma tulevase mehega Norras toimunud täditütre pulmas ning tutvusest sai alguse kaugsuhe. Naine on kindel, et kui tunne on õige, ei lahuta armunuid ka üle 1000-kilomeetrine vahemaa.

Möödunud aasta juunis sai Marii kutse oma täditütre pulma. «Mul oli kindel plaan, et lähen, sest ma ei olnud täditütart aastaid näinud,» rääkis Marii.

Kuna pulmad toimusid Norras, nägi Marii head võimalust ka seda riiki külastada, kuigi ta arvas, et see jääb tema esimeseks ja viimaseks korraks.

Pulmatseremoonia toimus kirikus ning kõik oli Marii sõnul väga ilus. Pärast tseremooniat ütles naine oma emale, et üks noormees kogu aeg jälgib neid. «Arvasin, et seetõttu, kuna olime täditütre lähedased ja külaliste hulgas võõrad inimesed,» lausus Marii.

Peopaigas märkas naine, et sattusid noormehega aeg-ajalt üksteisele otsa vaatama, kuid kuna pulmapidu erineb Marii sõnul oluliselt Eesti peost, suhtluseks palju võimalusi polnud.

«Erinevalt Eesti pulmapeost Norras mängusid ei korraldatud, õhtusöök kestis kokku orinteeruvalt 4 tundi, kus erinevate käikude vahel peeti väga palju kõnesid,» meenutas Marii.

Kui pärast õhtusööki ansambel mängima hakkas, muutus õhkkond vabamaks. Marii proovis teada saada salapärase noormehe nime, kes teda oma pilkudega pulmapeol saatis. «Uurisin külaliste nimekirja ja olin täiesti veendunud, et tema nimi oli Karl,» ütles naine.

Õhtul tuli üks naisterahvas Marii juurde ning palus, et neiu temaga kaasa läheks. «Ta mainis, et Christiani-nimeline noormees soovib minuga tuttavaks saada,» lausus Marii.

«Olin väga segaduses, kuna ei teadnud, kes see Christian on,» meenutas naine. «Minu üllatus oli suur, kui nägin kõrvalruumi diivanil just teda istumas,» jagas Marii oma üllatusmomenti ning mõistis, et oli külaliste nimekirja valesti vaadanud.

«Tutvusime omavahel, rääkisime juttu ning ta saatis mind hotellini, kus terrassil rääkisime veel mõned tunnid juttu,» jutustas Marii. «Kuna pidin järgmisel hommikul varakult lennukile minema, ei saanud me enam kokku ning eeldasin, et toredaks suviseks tutvuseks see jääbki,» lisas ta.

Koju jõudes avastas Marii, et Norrast pärit Christian (34) oli teda Facebookis üles otsinud. «Suhtlesime mõned päevad teineteisele kirjutades maast ja ilmast,» meenutas Marii.

Paar päeva hiljem teatas Christian, et talle hakkas Eesti suurt huvi pakkuma, seetõttu on tal soov pärast Saksamaa reisi ka Eestit külastada, kuid ainult tingimusel, kui Marii on talle nõus giidiks olema.

2011. aasta juunis kohtunud noored said taas kokku juulikuus ning sealt alates võib neid lugeda paariks.

Toredaks teeb kokkusaanute loo asjaolu, et Christian on Marii täditütre abikaasa tädipoeg ehk siis esimene kohtumine leidis aset mõlema nõo pulmas.

Praegu suhtlevad Marii ja Christian igapäevaselt Skype´is ning kohtuvad iga kuu.

Marii tunnistas, et saab kaugsuhtega väga hästi hakkama. «See on olukord, mis nõuab teise inimese usaldust ning enda tunnete valdamisega hakkamasaamist,» märkis ta ning lisas, et ei ole iialgi tundnud end kellegi teisega nii hästi, hoitud ja kaitstuna kui Christianiga.

Kuigi armunuid lahutab üle tuhande kilomeetri, on Marii kindel, et vahemaa pole oluline, kui tunne on õige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles