Kirjuta kohtingutest ja võida õhtusöök kahele!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bocca
Bocca Foto: Sparkling Group

Kirjuta meile oma kohtingukogemustest või avalda arvamust kohtamas käimise teemal ning võid võita romantilise õhtusöögi kahele Sinu enda valitud Sparkling Groupi restoranis! 

Kui palju oled Sina kohtamas käinud ja kas pead klassikalist kohtamist inimese tundmaõppimiseks vajalikuks? Kas välja peaks kutsuma alati mees? Või oled ehk naisena ise mõne mehe välja kutsunud? Kuidas on ta sel juhul reageerinud? 

Millised kohtingud on kõige eredamalt meeles ja miks? Ehk meenub Sulle mõni naljakas või piinlik vahejuhtum? Või on keegi suutnud hoopis niivõrd positiivselt üllatada, et jalustrabavalt kaunis õhtu ei lähe iial meelest? 

Millisest kohtingust salamisi unistad?

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 3. juunil. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. NB! Kirjutada võivad ka mehed!

Parimat kirjutajat premeerime 100-eurose kinkekaardiga, millega saab tasuda õhtusöögi eest vabalt valitud Sparkling Groupi restoranis - Boccas, Ö’s, Tchaikovskys, Chedis, La Bottegas või kohvikus Spirit.

Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles